Maraşta Haber
Maraşta Haber

CHP’de Öztunç Rüzgârı

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali Öztunç, 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan Genel Seçimler öncesinde Kahramanmaraş ve bölgesinde büyük bir coşku ve heyecan yakaladı. Kurban Bayramı kutlamaları dolayısıyla Elbistan’da partililerle buluşan Ali Öztunç, güven veren yapısı ve siyasi deneyimi ile adeta gönüllerde taht kurdu. CHP Elbistan İlçe Başkanlığında partililere seslenen Öztunç, yaptığı konuşmada, “CHP […]

CHP’de Öztunç Rüzgârı

01 Ekim 2015 - 21:23A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali Öztunç, 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan Genel Seçimler öncesinde Kahramanmaraş ve bölgesinde büyük bir coşku ve heyecan yakaladı. Kurban Bayramı kutlamaları dolayısıyla Elbistan’da partililerle buluşan Ali Öztunç, güven veren yapısı ve siyasi deneyimi ile adeta gönüllerde taht kurdu. CHP Elbistan İlçe Başkanlığında partililere seslenen Öztunç, yaptığı konuşmada, “CHP iktidarı rant için değil halk için gerçekleşecektir” dedi.

                7 Haziran 2015 Genel Seçimleri sonrasında yeniden yapılanma içine giren ve yeni bir heyecan ile 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerine hazırlanan CHP, Kahramanmaraş Milletvekili Adayları ile Elbistan’da adeta gövde gösterisi yaptı. 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinin olumsuzluklarını üzerinden atmış görünen CHP yeni milletvekili adayları ile partilileri ve halkın önüne çıktı.

                CHP Kahramanmaraş 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Öztunç ve diğer adaylar ile Elbistan’a adeta çıkartma yapan CHP, büyük bir heyecan ve coşku ile karşılandı. CHP Elbistan İlçe Başkanlığında gerçekleşen ve yoğun bir katılımın gerçekleştiği buluşmada partililere seslenen CHP Elbistan İlçe Başkanı Naci Göçmen, “Güç birliği, dayanışma ve kaynaşma içinde 1 Kasım seçimlerine büyük bir heyecan ve coşku ile giriyoruz. Küskünlüklerin ve dargınlıkların olmadığı bir ortamda CHP olarak seçimlere hazırız. 1 Kasımda CHP, Türkiye’de ve Kahramanmaraş’ta eski gücünün üzerine çıkacak” dedi.

“ÜLKENİN CHP’YE İHTİYACI VARDIR”

                Daha sonra partililere seslenen CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül yaptığı konuşmada, yeni bir heyecan ve coşkunun yalanmasının büyük bir mutluluk olduğunu ifade ederek, “1 Kasım CHP’nin yeni bir bayramı olacaktır. Milletvekili Adayımız Sayın Ali Öztunç, partimize yeni bir heyecan, coşku ve güç kattı. Gidişattan memnunuz. Emanet oyumuz yok. Tüm partilerden oy istiyoruz. CHP ülkeyi kuran partidir. Ülkenin CHP’ye ihtiyacı vardır” şeklinde konuştu.

COŞKULU BİR BİRLİKTELİK SERGİLENDİ

                CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayları Av. İlhan Kesen, Bilge Kaan Taşkesen, 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde Milletvekili Adayı ve Aday Adayları Fatih Vicdan, Abidin Kul, Kamber Yurdakurban, Nurhak Belediye Başkanı Ahmet Akkuş ve çok sayıda partilinin barışık ve birliktelik içinde görüntü sergilediği CHP buluşmasında büyük bir coşku ve heyecan yaşandı. Küskünlük ve dargınlıkların olmadığı buluşmada sergilenen birliktelik partililer arasında büyük bir memnuniyetle karşılandı.

TAŞKESEN: “CHP 3 BAYRAMI BİRDEN YAŞAYACAK”

                CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Bilge Kaan Taşkesen yaptığı konuşmada, yaşanan birlikteliğin olumlu sonuçlar getireceğine inandığını ifade ederek, “CHP, kısa sürede 3 bayramı birden yaşayacak. Önce Kurban Bayramı, sonra 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 1 Kasımda ise seçim başarısıyla 3 bayramı yaşayacak” dedi.

KESEN: “1 KASIM CHP’NİN İKTİDAR GÜNÜ OLACAKTIR”

                7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde başarılı çalışmaları, CHP’liliğe yakışan tavrı ve CHP’ye sadakati ile dikkat çeken, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Av. İlhan Kesen, 1 Kasımda Milletvekili Adayı olarak siyasetteki yerine terfi ederek gelirken, partililere yaptığı konuşmada kısa ve öz bir cümle kullandı. Kesen, “1 Kasım CHP’nin iktidar günü olacaktır” sözleri ile alkış sağanağına tutuldu.

ÖZTUNÇ: “RANT İÇİN DEĞİL HALK İÇİN CHP İKTİDARI”

                Daha sonra partililere seslenen CHP Kahramanmaraş 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Öztunç, kendisine gösterilen samimi, yoğun ve sıcak ilgiye teşekkür ederek yaptığı konuşma coşkulu alkışlarla karşılık gördü. Yaşanan birlikteliğe ve dayanışmaya teşekkür eden Öztunç, kırgınlıklar ve küskünlüklerin yaşanmamasının CHP’nin güzel ve anlamlı bir özelliği olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

                “Yurt dışında seçim çalışmaları için bulunan CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Elbistan’a ve Elbistanlılara özel selamlarını getirdim. 1 Kasımda Elbistan’a büyük görevler düşüyor. Şu anda burada yaşanan büyük coşku gerçekten güzel şeylere işaret. Bu coşku CHP’yi iktidara yürütecek.

“YENİ SÜRPRİZLER AKP’NİN YİNE KİMYASINI BOZACAK

                Seçim Bildirgemizde 2 yeni sürprizimiz var. Bu sürprizler AKP’nin yine kimyasını bozacak. CHP Seçim Bildirgesi ile halkımıza, işçimize, emeklimize, öğrencimize, köylümüze, memurumuza sahip çıkacak. Düne kadar 400 milletvekili isteyenler gir gide bu sayıyı düşürdüler. AKP’de düşüş başladı ve bu düşüş devam edecek. 1 Kasımda AKP 200 milletvekilinin bile altına düşecek.

“1 KASIMDA ABBAS YOLCU”

                AKP 1 kasımda kesinlikle yolcu. Abbas yolcu. 1 Kasımda AKP’ye ‘Hoşçakal’ deme vakti geldi. Şu anda hiçbir partinin baraj sorunu yok, kalmadı. Zaman CHP’ye sahip çıkma zamanıdır. Herkes CHP’ye sahip çıkmalıdır. CHP’ye sahip çıkalım ve CHP’yi iktidara taşıyalım. Her kapıyı çalacağız, her eli sıkacağız. Rant için değil halk için CHP iktidarı şart.”

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mes...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu “EN İYİSİ İŞ BAŞA DÜŞTÜ” diyerek mesaj verip ,11 a...

AKP Kahramanmaraş İlçe Belediye Başkan Adayları Belli Oldu AKP Kahramanmaraş İlçe Belediye Başkan A...

AK Parti‘nin Kahramanmaraş‘ta ilçeler için belirlediği adaylar şu şekilde: Afşin: Koray KIRAÇ Andırın: Ahmet Sinan Gökşen D...

KARAKOÇ, AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİNE GİRDİ KARAKOÇ, AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİNE GİRDİ...

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nde işçi statüsünde, çalışan, Faruk Karakoç, Büyükşehir belediyesinin Elbistan’daki şubesinde hemşe...

BEKLENEN İSTİFA GERÇEKLEŞTİ BEKLENEN İSTİFA GERÇEKLEŞTİ

Göksun’da hem pandemi döneminde hem de yaşamış olduğumuz 06 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde sahada aktif bir şekilde çalışan, ...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ