Maraşta Haber
Maraşta Haber

Bülent Meşe,Ekonomide Ana Damarlar Tıkandı Kalp Krizinin Eşiğinde 

İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Bülent Meşe; “16 yıldır, yapamadıklarını yeni dönem için vaat edenlere bu millet neden bir şans daha versin? Bizim ülke olarak kaybedecek vaktimiz yok. İstikrar var diyorlar, oysaki ülke ekonomisinin tüm ana damarları tıkandı, kalp krizi geçirmek üzere.” Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı […]

Bülent Meşe,Ekonomide Ana Damarlar Tıkandı Kalp Krizinin Eşiğinde 

16 Mayıs 2018 - 12:37A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Bülent Meşe; “16 yıldır, yapamadıklarını yeni dönem için vaat edenlere bu millet neden bir şans daha versin? Bizim ülke olarak kaybedecek vaktimiz yok. İstikrar var diyorlar, oysaki ülke ekonomisinin tüm ana damarları tıkandı, kalp krizi geçirmek üzere.”

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Bülent Meşe, İYİ Parti’nin ülke yönetimine geldiğinde üreten bir Türkiye politikasıyla, yoksulluğun, işsizliğin son bulacağını, gelir dağılımında adaletin sağlanacağını söyledi.

Üreten bir Türkiye, adalet ve liyakatten ayrılmadan hizmet etme vaadiyle ülke yönetimine talip olduklarını belirten Meşe; “İYİ Parti daha kurulum aşamasındayken iktidarın uykuları kaçtı. Engellemeye çalıştılar.  Tüm engellemelere rağmen partimiz ülke sorunlarına çözüm önerileriyle birlikte doğdu.

Kendileri de artık ülkeyi yönetemediklerini, insanların ülkeyi emanet edecekleri siyasi bir güç aradıklarının farkındalardı. Milletimizin isteği doğrultusunda ve tamamını kucaklayan partimiz kendilerini çok rahatsız etti. Bu yüzden sürekli Genel Başkanımızı hedef alıyorlar. İYİ Parti’nin her geçen gün, anketlerde de görüldüğü üzere güçlenmesi işlerine gelmiyor. Ancak artık çabaları boşa, milletimiz kararını verdi, ülkeyi İYİ Parti kadrolarına emanet edecekler” dedi.

16 YILDIR YAPAMADIKLARINI ŞİMDİ Mİ YAPACAKLAR?

Ülke ekonomisinin bütün ana damarlarını tıkandığı söyleyen Meşe: “Bu gün seçim manifestolarına baktığımızda, 16 yıldır aynı vaatle milletimizin karşısına çıkıyorlar. ‘Ülkenin beka sorunu var, ancak ekonomik istikrar var’ diye halktan oy istiyorlar. Ülkenin beka sorunu varsa ekonomik istikrarın olması mümkün mü? Güven ortamı olmayan bir ortamda, üretim yapılması mümkün mü? Yabancı yatırımcı gelmez, yerli sanayici üretemez, üretse de ürününü satacak Pazar bulamaz. Zaten hızla yükselen dövizin karşısında paramız pula dönüyor. Bu gün ülke ekonomisinin maalesef tüm ana damarları tıkanmış durumda, kalp krizinin eşiğinde.

5 MİLYON VATANDAŞIMIZ BANKA BORÇLARINDAN KURTULACAK

Bakın Cumhurbaşkanı Adayımız Genel Başkanımız Meral Akşener, kredi borcu olanlara ilk müjdeyi verdi. Seçilir seçilmez Türkiye Dayanışma Fonu’nu kuracak, bankalarca veya tüketici finansman şirketlerince yasal takibe ya da yakın takibe alınmış olan ve de borçları tahsilat şirketlerine satılmış olan 5 milyon vatandaşımızın tüketici kredisi, kredi kartı ve kredili mevduat hesaplarından doğan borçlarını satın alacak. Bu durumda olan borçlulardan, işsiz, emekli ya da asgari ücretle çalışanların borçlarının tamamını da silecek.

Teknoloji üreteceğiz. Bu gün güçlü ülkelerin hepsi teknoloji satıyor. Bizim altın gibi değerli zeki genç nüfusumuz çalışacak, teknoloji üretecek. Genç beyinleri öldürmeyeceğiz. İşsizlik kaygısı çekmeyecekler. Fakirin Fakir, zenginin daha zengin olduğu bir döneme son verip, gelir dağılımında eşitlik ilkesi ile hareket edeceğiz. Yoksulluk kader olmaktan çıkacak” dedi.

ESKİ YÖNETİMLERİ ÖZLEMEK GERİYE GİTTİĞİMİZİN İSPATIDIR

İnsanların eski yönetimlere özlem duyar olduğunu ifade eden Meşe; “İnsanın eski yönetimlere özlem duyması kadar acı bir şey yoktur. Bu bizim ileriye gitmediğimizin bir göstergesidir. Bu gün maalesef eskiyi özlüyoruz.

Adalete güvenin kalmadığı bir ülkede demokrasiden bahsedemeyiz. Bu gün kimsenin adalete güveni kalmadı. Özgür hareket edemiyorlar, konuşamıyorlar. İnsanımız fikir bile beyan edemez oldu.

İşte bu sorunlar içerisinde boğulan insanımız kendisini İYİ Parti’de buldu. Adalet ve ileri demokrasi vaadine güvendi, iyilerin çatısı altında birleşti” dedi.

24 Haziran seçimlerinin önemini vurgulayan Meşe; “Bizler 24 Haziran’a kadar yılmadan çalışacağız. Bu ülkeye hepimizin borcu var. Geleceğimiz için sahip çıkmak zorundayız. İnanıyorum ki; 24 Haziran’da milletimiz tek adamlık sistemini tarihe gömecek, ileri demokrasi için adalet için İYİ Parti diyecek. Yürekli cesur insan Genel Başkanımız Meral Akşener’i de Cumhurbaşkanı yapacağız. Şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

 

 

 

 

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mes...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu “EN İYİSİ İŞ BAŞA DÜŞTÜ” diyerek mesaj verip ,11 a...

AKP Kahramanmaraş İlçe Belediye Başkan Adayları Belli Oldu AKP Kahramanmaraş İlçe Belediye Başkan A...

AK Parti‘nin Kahramanmaraş‘ta ilçeler için belirlediği adaylar şu şekilde: Afşin: Koray KIRAÇ Andırın: Ahmet Sinan Gökşen D...

KARAKOÇ, AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİNE GİRDİ KARAKOÇ, AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİNE GİRDİ...

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nde işçi statüsünde, çalışan, Faruk Karakoç, Büyükşehir belediyesinin Elbistan’daki şubesinde hemşe...

BEKLENEN İSTİFA GERÇEKLEŞTİ BEKLENEN İSTİFA GERÇEKLEŞTİ

Göksun’da hem pandemi döneminde hem de yaşamış olduğumuz 06 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde sahada aktif bir şekilde çalışan, ...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ