Maraşta Haber
Maraşta Haber

BU SEVGİYE CAN DAYANMAZ

Millet İttifakı İYİ Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy’un seçim bürosunun açılışı çok büyük bir katılım ile gerçekleştirildi. Paksoy  mahşeri kalabalığı görünce “Bu Sevgiye Can dayanmaz, Teşekkürler Elbistan” ifadesini kullandı. Paksoy Meydanda Coşkulu Kalabalığa Seslendi ve Açılışı Bayrama Çevirdi Açılış BAHANE Şölen ŞAHANE Millet İttifakı İYİ Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy’un merkez seçim bürosu açılışı tam […]

BU SEVGİYE CAN DAYANMAZ

25 Şubat 2019 - 21:48A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Millet İttifakı İYİ Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy’un seçim bürosunun açılışı çok büyük bir katılım ile gerçekleştirildi. Paksoy  mahşeri kalabalığı görünce “Bu Sevgiye Can dayanmaz, Teşekkürler Elbistan” ifadesini kullandı.

Paksoy Meydanda Coşkulu Kalabalığa Seslendi ve Açılışı Bayrama Çevirdi

Açılış BAHANE Şölen ŞAHANE

Millet İttifakı İYİ Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy’un merkez seçim bürosu açılışı tam bir şölene dönüştü. Olağanüstü katılımın gerçekleştiği açılışta katılımcılara ve Elbistan halkına coşkulu bir konuşma yapan Paksoy, “Elbistan atama belediye başkanı ile yönetilemez” dedi. Rakibi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Mehmet Gürbüz’ü yoğun eleştiri yağmuruna tuttu.

Millet İttifakı İYİ Parti Elbistan Belediye Başkan adayı Abdullah Paksoy’un 31 Mart yerel seçimleri için kullanacağı merkez seçim irtibat bürosunun açılışı, yoğun bir katılım ile önce miting sonra şölen havasında gerçekleşti.

Hamza Akbaş Caddesi’nde seçim irtibat bürosunun açılış programında CHP Kahramanmaraş Milletvekili ve Millet İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, Ekinözü Belediye Başkan Adayı Fatih Vicdan ve belediye meclis üyesi adayları yer aldı. Vatandaşlar alanı tıklım tıklım doldurdu.

 Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan açılış programının ilk konuşmasını İYİ Parti Elbistan İlçe Başkanı Yemliha Özcan yaptı. Başkan Özcan, Elbistan halkına yoğun katılım ve ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Kurucu Başkan Av. Kürşat Ali Yıldırım’da konuşmasında işin ehline verilmesine az bir zaman kaldığına dikkat çekti. Daha sonra Millet İttifakı’nın belediye meclis üyesi adayları seçim otobüsünden halka alkışlar arasında tanıtıldı.

Alkış ve tezahürat sağanağı altında mikrofona davet edilen Millet İttifakı İYİ Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, konuşmasının büyük bölümünde AK Parti’nin 10 yıllık belediye yönetimine ve Cumhur İttifakı’nın Elbistan adayına eleştirilerde bulundu. Paksoy, kendisine “Paksoy’un Elbistan’da dikili ağacı yok’ şeklindeki eleştirileri hatırlatan Paksoy, meydandaki ağacı göstererek, “Şu ağacı ben diktim. Sevgiyle diktim” sözleriyle yanıt verdi.

Paksoy, bayrama dönüşen açılışta yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

“Sizin sevginize, coşkunuza can dayanmaz. 31 Mart’ta sandığa gideceğiz. Elbistan’ın tek bir hayali var. O da il olmak. Elbistan’ı şuanda il yapsınlar. Ben ceketimi alır giderim. 2023’e kadar, 2053’e kadar, Elbistan’ı büyütelim ondan sonra il yapalım sözünü yemezler. Artık susmayacağız. Sustukça havamız gitti, suyumuz gitti, toprağımız gitti. Şeker fabrikası özelleştirildi, termik santrali satıldı. 2 bin işçi bir günde kapı dışarı edildi. Bu işçilere yapılan haktan reva mı? 90 bin kişi sudan zehirlendi. Seçim atmosferi geldi; herkes hizmet için seferberlik yapıyor. 90 bin kişi zehirlendiğinde bu seferberliği niye yapmadınız? 31 Mart’ta bu duyarsızlıkların hesabını sandıkta soracaksınız.

Elbistan’ın şehri eminini seçeceksiniz. Şehrin emin kişisi Elbistan’ı tanımak zorunda. Dışarıdan bir atama belediye başkan adayı göndermişler. Elbistan’ı tanıyor mu? Tanımıyor. Caddeleri bilmiyor. Şehri tanımayan bir insan şehre nasıl hizmete talip oluyor?  Elbistanlılar da bu aday olan arkadaşımızı tanımıyor. 97’den beri Elbistan’da yokmuş. Elbistan’ın hangi sorununu biliyor? Elbistanlı, tanımadığı bir insana oy vermez. CV’si çok iyi diyorlar. İller Bankası’nda görev yaptığında Elbistan’a ne gibi bir hizmeti olmuş?

Genel sekreter olduktan sona adrese teslim ihale şartnamesi hazırlamış. Televizyonlarda boy boy gösteriliyor. Bu ihale şartnamesinde yolsuzluk var deniyor. Yolsuzluk yapmış; ondan sonra da görevden alınmış bu arkadaşımız. Buraya CV’si çok yüksek diye Elbistan’ımıza yutturmaya çalışıyorlar. Elbistanlı hemşerilerimiz atama belediye başkanına izin vermeyecek.

Tanımadığı şehirde nasıl bir gönül belediyeciliği yapacak. Kimler tarafından idare edilecek. Kapısı sizlere açık olacak mı? Elbistanlı hemşerilerimizi bu kadar hor görmeyin. Elbistan, atama belediye başkanı ile yönetilmez. Elbistan’da dikili ağacı yok diyorlar. Şu ağacı ben diktim. O ağacı, sevgimi katarak diktim. O ağaç, sevgiyle büyüdü. Gönül işi, sevgi işi, saygı işi budur. Hayvan borsasını, açık pazarı, et kombinesini, terminali Tepebaşı Caddesini, Pınarbaşı Caddesini, bu caddeyi kim yaptı?

Şimdi ona git hangi caddede olduğunu bilmez. Kaybettiği zaman da genel müdür olarak atanır. Adrese teslim ihaleler yapar. Hizmetlerimiz saymakla bitmez. Çok çok hizmetlerimiz oldu. Bizler, sandıkla gelir sandıkla gideriz. Elbistanlıların sandıktaki tercihine her zaman saygı duyduk ve duyarız. 2014’te tekrar seçilen belediye başkanını, partilerine layık görmediler ihraç ettiler. Seçime 4 ay kala da görevden aldılar. Partiden ihraç ettiğinizde niye görevden almadınız? Elbistan’ımızı 4 sene niye hizmetten yoksun bıraktınız. Şimdi hizmet için seferberliği niye yapıyorsunuz? Bunu Elbistanlı hak etmiyor. 10 senelik iktidar, büyükşehir, ilçe belediyesinin hizmetlerine ben bir şey demiyorum.

Geçmişi kabul etmiyorlar; gelecek için de çok büyük vaatler veriyorlar. Pınarbaşı ve Ceyhan Nehri’ni düzenlemek için 25 milyon AVRO harcayacağız diyorlar. O parayı bana verin 5 tane fabrika açayım; 5 bin kişi de çalışır. Ceyhan’ın düzenlemesini ben belediye imkânları ile yaparım. Dulkadiroğlu Beyliği’nin başkenti, Selçuklu mimarisi yapacağım diyorlar. Kızılcaoba’ya Safranbolu evleri yapacağım diyor. Vallahi yalan. Selçuklulardan kalma sadece bir hamam var. Başka hiçbir şey yok. Adam Elbistan’ı tanımıyor ki. Tanısa böyle vaatler vermez.

Belediyede işe gelmeden maaş alanlara müsaade etmeyeceğiz. Çalışan işçilerle, onların ekmek parasıyla oynama hakkım yok. Bizim kimseyle kavgamız yok. Elbistan’ımıza sevgi getirerek, saygı göstererek, hoşgörü göstererek 31 Mart’ta Elbistan idari sistemine şehri eminliğine talip olduk. 31 Mart’ta da tüm Elbistanlı hemşerilerimiz dışarıdan gelen adaya müsaade etmeyecek. Hepinize teşekkür ediyorum. Allah’a emanet olun.”

 

 

 

 

 

 

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili ...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cumhuriyet Halk Partisi’nden bir milletvekillini topu gelse, hepsine verecek ...

Başkan Erkan Gürbüz Mazbatayı Aldı Göreve Başladı Başkan Erkan Gürbüz Mazbatayı Aldı Görev...

Yarım asırdan sonra Elbistan Belediyesini alan CHP’de, Belediye Başkanlığı’na seçilen Erkan Gürbüz, Elbistan Adliyesinde İlçe seç...

CHP 47 yıl sonra birinci parti oldu CHP 47 yıl sonra birinci parti oldu

CHP, 31 Mart yerel seçimlerinde aldığı yüzde 37,47 oy oranı ile 1977 seçimlerinde aldığı yüzde 41,38 oy oranıyla 47 yıl sonra sandıktan...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mes...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu “EN İYİSİ İŞ BAŞA DÜŞTÜ” diyerek mesaj verip ,11 a...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Umut Sokağı Konteyner Kentte HEM Sergisi Umut Sokağı Konteyner Ken...

Kahramanmaraş Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğ...

Muhtar Ali Engizek Kolları Sıvadı Muhtar Ali Engizek Kollar...

31 Mart 2024 mahalli idareler seçimi sonucunda Kahramanmaraş...

Kahramanmaraş’ta “Oyun Yoluyla Öğrenme Eğitimleri” gerçekleştirildı. Kahramanmaraş’ta &#...

Erken Çocukluk Eğitiminde Kalite ve Erişimin Arttırılması Pr...

Bu Konseri Sakın Kaçırmayın ! Bu Konseri Sakın Kaçırmay...

Kısa adı DUK olan  Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ...

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı G...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONU...

PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ