Bayern Münih’e galibiyeti getiren golleri Franck Ribery(7′), Thomas Müller(56′) ve Arjen Robben(60′) atarken, ev sahibi Manchester City’nin golü Negredo’dan(80′) geldi. Bayern Münih’te Jerome Boateng, 86. dakikada kırmızı kart gördü.

Etihad’da oynanan mücadelede son şampiyon Bayern Münih, İngiltere’nin güçlü ekibi Manchester City’yi yıldızlarıyla avladı ve sahadan 3-1’lik skorla ayrıldı.

Maça çok iyi başlayan Bayern Münih, henüz 7. dakikada Fransız yıldız Franck Ribery’nin golüyle zorlu deplasmanda 1-0 öne geçti ve devre bu skorla sona erdi. İkinci yarıya da çok hızlı ve etkili başlayan Alman ekip, aradığı golü 56. dakikada Thomas Müller’le buldu ve skoru 2-0’a taşıdı. Bu golden sadece 4 dakika sonra sahneye çıkan Arjen Robben, farkı 3’e çıkardı. Geçen senin şampiyonu karşısında pek fazla varlık gösteremeyen Manchester City, 80. dakikada Alvaro Negredo ile farkı 2’ye indirdi. 86. dakikada Bayern Münih’te Jerome Boateng kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Bayern Münih sahadan 3 puanla ayrılan ekip oldu.