Parfüm, kozmetik ve kişisel bakım ürünleri üreticisi olan Sansiro Parfüm bayi ağına Kahramanmaraş’ı da ekleyerek kaliteli ürünlerini uygun fiyatla Kahramanmaraşlı müşterilerine ulaştırmaya başladı!

HABERE AİT FOTO GALERİ!

Kurulduğu günden bu güne daima kaliteli ürünü, uygun fiyatlarla sunarak uzunca yıllardır müşterilerine hizmet eden Sansiro Parfüm, kozmetik alanındaki birikimlerini ve uzun yıllara dayanan tecrübelerini genç ve dinamik yöneticileri ile geliştirmeye devam ederken, diğer yandan da kendi bünyesinde bayilikler ile hem daha fazla müşteriye ulaşmak hem de kaliteli ürünlerini en uygun fiyatıyla pazarlamaktadır. Bayi ağını genişletmeye devam eden Sansiro Parfüm bu defada Kahramanmaraşlı müşterilere ulaşmak için Kahramanmaraş satış mağazasını açtı.

HABERE AİT FOTO GALERİ!

Merkez Otobüs durağı karşısında açılan satış mağazasının işletmecisi Mehmet Güneş “Sansiro Parfüm olarak başarımızın temel faktörü, müşterilerimize orijinal, özgün ve değerli ürünleri sunmaktır. Aynı zamanda kalite ve standart devamlılığı sayesinde de müşteri memnuniyetini sürekli kılmaktadır. Bu sayede de kozmetik sektöründe önde giden üreticilerden biri olarak yer almaktayız. Sansiro Parfüm olarak ürünlerimiz gelişmiş ülkelerin ve Avrupa Birliği’nin kompozisyon uçan yağı imalinde uyguladıkları International Fragrance Association (IFRA) adlı kuruluşun tavsiyeleri doğrultusunda uygun ham maddeler ve limitler dahilinde üretilmektedir. El değmeden hazırlanan ürünlerimiz, kimyagerlerimiz tarafından kontrol altında üretilmektedir. Üretimin her adımında kalite testlerinden geçerek siz değerli müşterilerimize hazır hale gelmektedir. ” dedi.

HABERE AİT FOTO GALERİ!

Mağaza işletmecisi Güneş “Sansiro, Türkiye’nin Sağlık Bakanlığı izni olan ilk versiyon parfümüdür yani başka bir deyişle açık parfümüdür. İçeriğindeki bütün maddeler, tamamen doğal 1. sınıf kalite çiçek ve baharat özlerinden yapılmıştır. Ürünlerimiz hiçbir şekilde sentetik hammadde içermemektedir.sözleriyle ürünlerinin Sağlık Bakanlığı tarafından onaylandığını belirtti.

Ayrıca mağaza işletmecisi Güneş, açılışa özel 1 alana,1 bedava kampanyasından Kahramanmaraşlı hemşehrilerinin yararlanması için herkesi davet ettiğini belirtti. Uygun fiyata kaliteli ürünleriyle müşterileriyle buluşan Sansiro Parfüm aynı zamanda da özel günlerde de müşterilerinin bütçelerini düşünerek fiyatlarında indirim yapmaktadır. Bu indirimlerde sizlerde Sansiro Parfüm Kahramanmaraş şubesinden kolayca yararlanabilirsiniz.