Kahramanmaraş Afşin Eshab-ı Kehf Derneği Başkanı Hasan Kızılay ve Yönetim Kurulu Üyeleri İl Sağlık Müdürü Dr. M.İlker ÇİTİL’i ve Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen “Sevgi En İyi İlaçtır” konulu yarışmada öykü dalında ikincilik ödülü alan Müdürlük çalışanı Yasin Mortaş’ı ziyaret ettiler.

Kendisi de bir Afşinli olan İl Sağlık Müdürüne bir nezaket ziyaretinde bulunduklarını dile getiren Dernek Başkanı Hasan Kızılay, derneklerinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

İl Sağlık Müdürlüğünün taktir edilecek çalışmalarını yakından takip ettiklerini vurgulayan Kızılay, ayrıca sağlık bakanlığı tarafından öykü dalında  ikincilik ödülüne layık görülen Yasin Mortaş ve yine fotoğraf dalında pek çok ödül sahibi Arif Avize gibi değerlere sağladıkları çalışma ortamı ve Afşin’in tarihi ve doğal güzelliklerini çektikleri fotoğraflarla ölümsüzleştirdikleri için ayrıca teşekkürlerini iletti ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

 

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Dr. M. İlker ÇİTİL, “Bu ziyaretten gerek şahsım ve gerekse kurumum adına memnun olduğumu belirtmek istiyorum. Tarihi ve manevi değerlerimize sahip çıkmak adına dernek olarak yaptığınız ve yapacağınız çalışmalar için teşekkür ediyor ve bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılar diliyorum.” Diyerek konuşmasını sonlandırdı.