Ayşe ve Mehmet Yadigar çiftinin hanımefendi kızları Büşra Nur, Zehra ve Ahmet Uçar çiftinin Beyefedi oğulları Ubeydullah hayat boyu mutlu olma adına düzenlenen muhteşem bir merasimle dünya evine girdiler.

Habere Ait Fotoğraflara Tıklayın

18 Ağustos 2017 Cuma günü kına merasimi yapılan genç çiftler 20 Ağustos Pazar günü saat 13:00-17:00 arası Saffron Otelde çok kalabalık bir ortamda, dillere destan bir törenle mutluluk adına evliliğe “evet” dediler.

Damat Ubeydullah’ın babası Ticaret İl Müdürü Ahmet Uçar duygularını şu şekilde ifade etti:

Kıymetli dostlar,

“20 Ağustos Pazar günü saat 13:00-17:00 arası Saffron Otelde göz aydınlığımız evladımız Ubeydullah’ın düğün merasimini icra ettik Elhamdülillah.

Rabbimin sonsuz nimetleriyle bizleri ulaştırdığı bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç, Dulkadiroğlu Belediye Başkanımız Necati Okay,Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek, KSÜ Rektörümüz Durmuş Deveci ,Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliğirliği Başkanı Ahmet Kuybu ,Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Duran Balsuyu,Tüm Oda Başkanlarıma ve yönetimlerine STK Başkanları ve yönetimlerine İl Müdürü arkadaşlarıma Ticaret İl Müdürlüğü Personelimize tüm eş dost akrabalarıma tüm gönül dostlarıma mesajla telefonla arayan ya da tatlı telaştan dolayı ulaşamadığımız veya il dışında olduğu için katılamayan dostlarıma teşekkür ediyorum yürekten kucak dolusu selamlar sevgiler saygılar sunuyorum. İyi ki varsınız can dostlar Rabbim herkese böyle güzel anlar duygular yaşatsın inşallah. Allah’a emanet olunuz.”

http://marastahaber.com/ ekibi olarak yeni evli çiftlere bizlerde mutluluklar dileriz.