Gülderen  ve Rahmi Nedirli’nin güzel kızları öğretmen Tuğçe , K.Sultan ve Mustafa Gerek’in yakışıklı oğlu öğretmen M. Alperen, Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Hünkar Düğün Salonunda 18 Ağustos 2018 tarihinde yapılan muhteşem bir merasimle mutluluğu paylaşıp dünya evine girdiler.

Habere Ait Fotoğraf İçin Tıklayın

“Hayallerimize Davetlisiniz…” diyerek dostlarına gönderdikleri davetiye çağrısıyla mutluluklarına ortak ettiler. Tuğçe ve M. Alperen, 17 Ağustos 2017 tarihinde Kahramanmaraş Onikişubat Konak Restaurant’ta (12 Şubat Parkı İçi) Kına merasimi ile mutluluğa ilk adımı atmışlardı.

Mutlulukları ve heyecanları gözlerinden okunan genç çift, düğünün ilk dansını bir birlerinin gözlerine bakarak yaptılar. İlk dansların ardından davetliler gönüllerince eğlenmeye başladı.  Düğün töreninde gençlerle birlikte törene katılanlar dans ettiler, halaylar çektiler, müzik eşliğinde felekten bir gece çaldılar.Değişik oyunlarla geceye renk katılırken özellikle müstakbel gelin Tuğçe ve damat M. Alperen’in öğretmen arkadaşları, akraba ve dostları bu mutlu ve özel günlerinde kendisini yalnız bırakmadılar.

Çok kalabalık bir davetli topluluğu ile gerçekleşen düğün merasimi yıllarca hatırlanacak güzel anılarla son buldu.

http://marastahaber.com/ ekibi olarak yeni evli çiftlere bizlerde mutluluklar dileriz.