Maraşta Haber
Maraşta Haber

Kahramanmaraş Piazza AVM Kapılarını Açtı !

Rönesans Gayrimenkul Yatırım’ın Kahramanmaraş’ta ABD’li AGP firması ile ortaklaşa inşa ettiği Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi açıldı ! Kentin sosyal dokusuna hitap edecek şekilde düzenlenen ve bölgenin en büyük, Kahramanmaraş’ın ise ilk alışveriş merkezi olma niteliği taşıyan Kahramanmaraş Piazza AVM , kapılarını halka açtı. Piazza AVM’nin açılışına TBMM Başkan Vekili ve Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet […]

Kahramanmaraş Piazza AVM Kapılarını Açtı !

26 Nisan 2013 - 16:49A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Rönesans Gayrimenkul Yatırım’ın Kahramanmaraş’ta ABD’li AGP firması ile ortaklaşa inşa ettiği Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi açıldı !

Kentin sosyal dokusuna hitap edecek şekilde düzenlenen ve bölgenin en büyük, Kahramanmaraş’ın ise ilk alışveriş merkezi olma niteliği taşıyan Kahramanmaraş Piazza AVM , kapılarını halka açtı. Piazza AVM’nin açılışına TBMM Başkan Vekili ve Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Sağlam, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç,Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, İstanbul Milletvekili Abdulkadir Aksu, Adana Milletvekili Necati Çetinkaya, Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Metin Aşık, Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak , AGP Başkanı Jason M.Lucas ve çok sayıda halk katıldı.

Kahramanmaraş Piazza AVM Açıldı !

AGP Başkanı Jason M.Lucas ise bu projenin Erman Ilıcak vizyonu sayesinde gerçekleştiğini belirterek, ”Şunu gururla söyleyebiliyorum ki, Rönesans Alışveriş ve Yaşam Merkeziyle %98’inden fazlası Türkiye’nin en popüler, restaurantları, eğlenceleri ve en şık uluslar arası markalardan kiralanmış bir biçimde Kahramanmaraş halkının hizmetine açılmış olacak” dedi.

Lucas, bu projenin insanların sadece alışveriş değil, aynı zamanda bir araya gelme, toplanma, aile ve arkadaşlarıyla iyi vakit geçirebilecekleri yaşam alanı olacağını belirtti. Lucas, Rönesans gibi saygın ve başarılı bir ekiple çalıştıkları için gurur duyduklarını kaydetti.

Kahramanmaraş Piazza AVM Açıldı !

Ilıcak : ”Bu Yatırımı Kahramanmaraş’a Getirmeyi Çok İstiyorduk”

Ilıcak, ”Ben Malatyalıyım, size çok yakınım. Malatya’nın ardından Kahramanmaraş’a yatırım yapmak istiyorduk. Sağ olsun belediye başkanımız da bize çok destek verdi, moral verdi ve 2010 yılında arsayı almak üzere harekete geçtik. 2011 yılında temellerini attık, 15 ay sonra bugün artık şehrimizde bir alışveriş merkezimiz var. Buraya toplamda 200 milyon liralık yatırım yaptık” dedi.

Ilıcak, yaz demeden kış demeden 2 bin 500 kişiyle çalışarak, bu yatırımı kısa sürede tamamladıklarını belirterek, ”Kimsenin tırnağına bile zarar gelmeden bitirdik. Belediye başkanımız bize çok destek verdi, sonuçta 2 bin 500 kişiye istihdam sağlayacaktık. Bu projede İş Bankası’yla beraber çalıştık, onlar da bize çok destek verdiler, onlara da buradan çok teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Ilıcak, ”Burada gördüğünüz her şey Kahramanmaraş için özel olarak tasarlandı. İnanıyorum ki halkımızın buluşma noktalarından birisi olacak. Bu projenin bir başka yerde örneği yok. Kahramanmaraş’a hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Kahramanmaraş’a Anaokulu Sürprizi !

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ilıcak, konuşmasının sonunda Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe‘nin talebine binaen bir anaokulu açacağını müjdeleyerek bu okula Adana Milletvekili Necati Çetinkaya’nın ismini vereceğini belirtti.

Kahramanmaraş Piazza AVM Açıldı !

Başkan Poyraz : İlimizin Bu Yatırıma İhitiyacı Vardı !

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz da, Piazza’nın kurulduğu yerin 6-7 yıl öncesine kadar terminal yeri olduğunu anımsatarak, ”Burayı satıp biraz ilerde yeni ve modern bir otogar kazandırdık” dedi. Böyle bir alışveriş merkezinin kente gerekli olduğunu vurgulayan Poyraz, şunları kaydetti:

”Kahramanmaraş zaten büyükşehir olmaya hazırdı ama eksiğimiz vardı, böyle bir alış veriş merkezi şehrimize gerekliydi. Hafta sonlarında Kahramanmaraşlıların ailece gezmek, dinlenmek, eğlenmek için başka yerlere gitme ihtiyaçları kalmayacak. Bunun yanı sıra biz başka il ve ilçelerin halkını burada misafir edeceğiz. Allahın izniyle Erman bey, ilimize yaptığı bu yatırımla pişman olmayacak. Çünkü, Kahramanmaraş sürekli büyüyen bir şehir, üniversitesiyle, ticaretiyle gelişen bir şehir.”

 Kahramanmaraş Piazza AVM Açıldı !

AK Parti Adana Milletvekili Necati Çetinkaya da bu yatırımı Kahramanmaraş’a kazandıran Rönesans Holding’e teşekkür ederek, ”Türkiye’de örnek gösterilecek insanların yaşadığı, kahraman anaların, kahraman evlatları hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Sizler çok büyük eserlere layıksınız” dedi.

Kahramanmaraş Piazza AVM Açıldı !

İçişleri eski Bakanı olan AK Parti İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu ise, bu güzel eseri kente kazandıran Rönesans Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak’a teşekkür ederek başladığı konuşmasında, şunları kaydetti:

”Kahramanmaraş’ımız yeni Büyükşehir oldu. Bu eserde Büyükşehir’e yakışır bir eser. Bir eksikliği vardı çiçeği burnunda Büyükşehir’imizin. Bu büyük hizmet, bu büyük alışveriş merkezide bu eksikliği tamamlamış oldu. Onun için bu güzel eserin Kahramanmaraşlı aziz dostlarıma ve burada iş yapmak isteyen esnafımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Buradaki bütün mağaza sahibi kardeşlerime bol kazançlı ve hareketli işler diliyorum. Umut ediyorum ki gerçekten büyük bir cazibe merkezi olacak. Sadece Kahramanmaraş’ı değil komşu illerinden de hafta sonlarını geçirmek üzere akın akın insanlar buraya gelecek. Hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın.”

AK Parti Adana Milletvekili Necati Çetinkaya ise, adını anaokuluna vereceğini açıklayan Erman Ilıcak’a teşekkür ederek, ”Bu güzel tesisin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Kahramanmaraş Piazza AVM Açıldı !

TBMM Başkan Vekili Mehmet Sağlam, konuşmasına, ”Bugün burada çok önemli bir teşebbüsün, çok değerli şehrimize daha güzel gelecek hazırlamak üzere çok büyük bir müessesenin açılışını yapıyoruz. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Buradaki esnafımıza hayırlı işler diliyorum” diyerek başladı.

Kahramanmaraşlılara da seslenen Sağlam, konuşmasını şöyle sürdürdü:

”Hemşerilerim, artık bu tesis bizim tesisimizdir. Her şeyiyle ona sahip çıkmalıyız, onu desteklemeliyiz. Gerçekten muhteşem bir eser olmuş. Bu eseri kazandıranlara, büyük bir emekle bu hale getirdikleri için ne kadar minnet ve şükranlarımızı sunsak azdır. Bu büyük tesisin hayırlı ve uğurlu olmasını temennisiyle Kahramanmaraşlıların hizmetine girmesinden memnuniyetimi belirtiyorum, bir kere daha hemşerilerimin bu tesisin arkasında durmalarını istiyorum. Gerek sosyal hayatımız gerekse normal hayatımız için çok önemli tesis, Büyükşehir Kahramanmaraş’a yakışan bir tesis olmuş.”

Kahramanmaraş Piazza AVM Açıldı !

200 Milyon Liralık Bir Yatırım

Kahramanmaraş halkıyla 200 milyon liralık bir yatırımla buluşan Piazza, tüm bölgenin ticari ve sosyal hayatına yön verecek. 5 katlı olarak inşa edilen ve toplam kapalıalanı 110 bin metrekare olan alışveriş merkezinde 160’a yakın ulusal ve uluslararası markaya ait mağaza yer alıyor. Kahramanmaraş’ın yeni buluşma merkezi olarak inşa edilen Piazza’da çocuk oyun alanları, buz pisti, bowling ve sinema salonları da bulunuyor.

Kent merkezinde bulunan Piazza, ulaşım kolaylığı, açık-kapalı toplam 1.250 araçlık otoparkı ile ziyaretçilerine rahat ve ferah alışveriş yapmak imkânı tanıyor. Bünyesinde 5M Migros, Koçtaş, Teknosa, LCW, Media Markt, Crazy Game gibi büyük mağazaları da bulunduran Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkeziyle birlikte yüzü aşkın marka da ilk kez Kahramanmaraş’a merhaba demenin heyecanını yaşıyor.

Ulaşım kolaylığı nedeniyle çevredeki Gaziantep, Osmaniye, Adıyaman, Malatya ve Adana ile Hatay’ın İskenderun ilçesine de hitap eden Kahramanmaraş Piazza’nın, bölgenin sadece ekonomisine değil, sosyal hayatına da büyük katkı sunması bekleniyor.İnşaatına başlandığı 2012 yılının Ocak ayından bugüne kadar binlerce kişiye istihdam imkânı sunan Piazza, doğrudan 2.500, dolaylı olarak on binlerce kişiye istihdam kapısı açacak.

Açılış sonrasında TBMM Başkan Vekili ve Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Sağlam, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç,Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, İstanbul Milletvekili Abdulkadir Aksu, Adana Milletvekili Necati Çetinkaya, Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Metin Aşık, Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak , AGP Başkanı Jason M.Lucas alışveriş merkezini gezerek bazı mağazaların açılışlarını yaptılar.

Kahramanmaraş Piazza AVM Açıldı ! 2 3 4 5 13   16 19 20

 

15

14

23 22 18 17

 

24 copy 28 27 30 26 25

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Meşhur Şahinkayası Ayvasının hasadı başladı Meşhur Şahinkayası Ayvasının hasadı başl...

Türki’yeni belirli bazı şehirleri  ayva yetiştiriciliği ile tanınsa da   İlimiz Kahramanmaraş Onikişubat İlçesinde iklimin uygun ...

Ilıca esnaflarına açılan yaygın turizm eğitimi kursları tamamlandı Ilıca esnaflarına açılan yaygın turizm e...

Kahramanmaraş – Onikişubat İlçesinde  termal kaplıcalarının bulunduğu Ilıca mahallesinde, esnaflar için Kahramanmaraş İl Kültür v...

Kaçmaz ve Özbilir Ailelerinin Mutlu Günü Kaçmaz ve Özbilir Ailelerinin Mutlu Günü...

Hülya ve Celal Özbilir çiftinin hanımefendi ve güzel kızları Dilara, Ayşe ve Aslan Kaçmaz çiftinin beyefendi ve yakışıklı oğlu Ali Cesu...

Gülen ve İnce Ailesinin Mutlu Günü Gülen ve İnce Ailesinin Mutlu Günü

Lale ve Ahmet Mahmut Gülen’in hanımefendi kızları Sena Nur ile Nuray ve Mehmet İnce’nin beyefendi oğlu İbrahim Hakkı düzenlenen bir tör...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(3 Yorum)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ