Elbistan Gündem Haber Kurucusu ve İmtiyaz Sahibi Gazeteci-Yazar Hasanaki, 2018 Yılın “EN”leri Ödül Töreninde, sahnede organ bağışında bulunarak örnek ve anlamlı bir davranış sergiledi.

                Altınşiş Park Restaurant & Kafede yoğun katılımla gerçekleşen ve bir şölen havasında geçen programda, Elbistan’da 2018 yılında başarılı olan iş insanları, esnaflar, girişimciler, şairler ve gönül elçilerinin güzel değerlerinin plaketle taçlandıran Hasanaki, Elbistan Böbrek Der Başkanı Duran Sungur’a plaketini takdim ederken tüm organlarını bağışladığını açıkladı.

                Salonda bulunan davetlilerin şaşırdığı ancak alkışlarla karşılık verdiği bu davranış karşısında oldukça duygulanan Elbistan Böbrek Der Başkanı Duran Sungur, “Sayın Hasanaki bizleri hem ödüller onurlandırdı. Hem de çok anlamlı ve örnek bir davranışta bulunarak tüm organlarını bağışladı. Çok sürpriz oldu. Ödülün sevinci organ bağışıyla daha da anlamlı oldu” dedi.

Gazeteci-Yazar Hasanaki’de her bağış yaşama tutunmak isteyen binlerce insana umuttur. Kimse yarın yataktan nasıl kalkacağını bilemez. Bağışlanan organ ile yaşam bekleyen inşalara bir dirhem ümit olmak ne güzel” sözleri ile organ bağışını değerlendirdi.