Lale ve Ahmet Mahmut Gülen’in hanımefendi kızları Sena Nur ile Nuray ve Mehmet İnce’nin beyefendi oğlu İbrahim Hakkı düzenlenen bir törenle ebedi beraberliğe merhaba dediler.

“Allah’ın (cc) rızasını kazanma yolunda Resulü Hz. Muhammed (sav)’in sünneti gereğince İslam toplumunun temelini teşkil eden mukaddes aile müessesesini kurmak için bir araya geliyoruz.

DÜĞÜN MERASİMİNE AİT FOTO VİDEOYU İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=W9fUjaPqAH8&t=16s

 

Bu özel günümüzde sizleri de hayır dualarınızla aramızda görmekten mutluluk duyarız.” Diyerek davetiye gönderen Gülen ve İnce Ailesini akraba ve dostları da yalnız bırakmadılar.

Sena Nur ve İbrahim Hakkı çifti 20 Ağustos 2023 Pazar günü saat 19.00 – 23.00 saatleri arsında Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar eşliğinde dini bir merasimle, bir ömür boyu mutlu olmak için evliliğe ilk adımı attılar.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek tarafından resmi nikah gerçekleştirildi ve Düğün merasimine gelenler canlı Türk Sanat Müziği ve Halk Müziği ile doyumsuz vakit geçirirken eğitim camiası başta olmak üzere, çok sayıda dost ve akrabanın katıldığı görüldü.. 

Biz de maraşta haber ailesi olarak genç çiftlerimize ilelebet mutluluk dileriz.