Abid Akar İçin Mevlid-i Şerif

Abid Akar İçin Mevlid-i Şerif
4 Mayıs 2018 Cuma günü aniden rahatsızlanarak vefat eden Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi müdür yardımcısı Abid Akar için Mevlid-i Şerif okutuldu.[otw_shortcode_button href="http://marastahaber.com/foto-galeri/vefatinin-40-gununde-abid-akar-icin-mevlid-i-serif-okutuldu-144292h.html"...

4 Mayıs 2018 Cuma günü aniden rahatsızlanarak vefat eden Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi müdür yardımcısı Abid Akar için Mevlid-i Şerif okutuldu.

[otw_shortcode_button href="https://marastahaber.com/foto-galeri/vefatinin-40-gununde-abid-akar-icin-mevlid-i-serif-okutuldu-144292h.html" size="medium" icon_type="general foundicon-right-arrow" icon_position="left" shape="square" color_class="otw-red"]Habere Ait Fotoğraflara Tıklayın[/otw_shortcode_button]

Vefatının 40. Günü nedeniyle 17 Haziran 2018 Pazar günü ikindi namazına müteakiben Abdulhamithan Camiinde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Kahramanmaraş’ta Açık öğretim lisesinin işlerini yürüten açık öğretim ile ismi özdeşleşen açık öğretim denildiğinde akla gelen insanlarla güzel ilişkiler kurabilen, hizmet etmeyi seven ve bu değerli insanın Mevlid-i Şerif’ine Akraba ve dostları katıldı, gözler bazı kişileri aradı ama  katılımın az olması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.