Maraşta Haber
Maraşta Haber

Vikings 3.sezon 10.bölümünü izlediniz mi ? Kıvanç Tatlıtuğ Vikings mi oluyor ?

Kıvanç Tatlıtuğ, Vikings dizisinde oynayacağı dedikoduları yayıldı. Peki ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ Vikingler 3. sezon 10. bölümünde izleyici ile buluşacak mı ? Vikings, tarihsel drama türünde bir Kanada-İrlanda ortak yapımı televizyon dizisi. Yazarlığını ve yapımcılığını Michael Hirst’in yaptığı dizi History kanalında yayınlanmaktadır. ABD ve Kanada’da 3 Mart 2013 günü yayına başlamıştır. İrlanda’da film edilen Vikings, Viking […]

Vikings 3.sezon 10.bölümünü izlediniz mi ? Kıvanç Tatlıtuğ Vikings mi oluyor ?

25 Nisan 2015 - 11:38A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Kıvanç Tatlıtuğ, Vikings dizisinde oynayacağı dedikoduları yayıldı. Peki ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ Vikingler 3. sezon 10. bölümünde izleyici ile buluşacak mı ?

Vikings, tarihsel drama türünde bir Kanada-İrlanda ortak yapımı televizyon dizisi. Yazarlığını ve yapımcılığını Michael Hirst’in yaptığı dizi History kanalında yayınlanmaktadır. ABD ve Kanada’da 3 Mart 2013 günü yayına başlamıştır.

İrlanda’da film edilen Vikings, Viking Ragnar Lodbrok’un hayatı ve hikayelerinden esinlenilmiştir. Ragnar Lodbrok, en bilindik İskandinav mitolojisinin kahraman ve kötü şöhretli Fransa ve İngiltere’nin belalısı haline gelmiştir. Bir Viking çiftçi olarak canlandırılan Ragnar, İngiltere’ye yaptığı ilk baskınları kardeşi Rollo ve karısı savaşçı Lagertha ile birlikte gerçekleştirmiştir.

Milliyet’in haberine göre; Hollywood’da oyunculuk eğitimi almak ve İngilizce’sini geliştirmek için Amerika’ya gideceği konuşulan oyuncu, dizideki karakterinin devamlılığını sürdürmek için yoğun bir şekilde görüşmelere devam ediyor.

Tatlıtuğ’un Fransız yapımcı arkadaşının önayak olduğu bu proje için harıl harıl rolünü çalıştığı ve Amerika’da ev aradığı öğrenildi.

Oyuncu projeyi ve rolünü yakınlarından bile sır gibi saklıyor.

Viking Dizisi 3. Sezon bölümleri ne zaman yayınlanacak ?
2.Sezonu 1 Mayıs tarihinde biten Vikings Dizisi 3.Sezon tarihi belli oldu. The Walking Dead ve Game Of Thrones kadar fazla takipçiye sahip olmasada , 2 Sezonda oldukça beğenilen fantastik dizi Vikings’lerde 3.Sezon 1.Bölümü 19 Şubat’ta Amerika’da yayımlanacak. Türkiye’de 20 Şubat’ta izlenebilecek 3. Sezon 1.Bölüm dizi hayranları tarafından sabırsızlıkla beklenmekte.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir ?

Kıvanç Tatlıtuğ (d. 27 Ekim 1983, Adana), Türk oyuncu ve eski manken. Edirneli bir anne ile Yugoslavya kökenli Adanalı bir babadan dünyaya gelmiştir.[1] 2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştur. Fakat popülerliğini 2005’te başlayan oyunculuk kariyeriyle sağlamıştır. İlk olarak Gümüş adlı dizide canlandırdığı Mehmet karakteriyle adından söz ettiren Tatlıtuğ, ardından Menekşe ile Halil adlı dizide Halil karakterini canlandırmıştır. Asıl çıkışını ise Halid Ziya Uşaklıgil’in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu ile yaptı. Behlül karakterini canlandırdığı dizide, başrolü Beren Saat ile paylaştı. 2010’da 4 bölümlük konuk oyuncu olarak Ezel dizisinde oynadı ve bu dizide Sekiz karakterini canlandırdı.2011-2013 yılları arasında ise Kuzey Güney adlı dizide Kuzey rolünü oynamıştır. Son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde,Farah Zeynep Abdullah ile baş rolü paylaşmıştır.

Adana’dayken “Fiskobirlik”, “Güney Sanayi”, “Çukurova Kulübü”, “Devlet Su İşleri” ve “Tarsus Amerikan Kulübü” gibi kulüplerde basketbol oynadı. Ülkerspor’dan teklif gelmesiyle 2 yıl orada oynadı. Ardından 1 yıl Beşiktaş, 1 yıl da Fenerbahçe’de oynadı. Tekrar Beşiktaş’a dönen Tatlıtuğ’un antrenman sırasında sakatlanmasının ardından basketbol kariyeri son bulmuş oldu.

Mankenlik kariyerini başlatan, annesinin bir marketin camında gördüğü mankenlik ilanıyla olmuştur.[kaynak belirtilmeli] Oğlunun bir fotoğrafını şirkete göndermesiyle, Tatlıtuğ mankenliğe adım atmış olur. Bu mesleği beğenmesiyle ardından gelen teklifleri de değerlendirmiş ve profesyonel anlamda manken olmuştur.

İki yıl ajanslarla birlikte çalıştıktan sonra, 2002 Best Model of Turkey manken yarışmasına katıldı ve birinci oldu. Böylece aynı yıl içerisinde Best Model of the World’e katılmaya hak kazandı. Ardından katıldığı Best Model of the World yarışmasını da kazanan Tatlıtuğ, artık uluslararası camiada da tanınan bir isim oldu. Fransız mankenlik ajansı Success’ten gelen teklifle Paris’e yerleşti ve 1,5 yıl orada yaşadı

Paris’te yaşadığı dönemde, birçok dizi teklifinin geldiğini öğrenen Tatlıtuğ, küçüklüğünden beri sinema ve televizyona olan ilgisi olduğundan gelen teklifleri değerlendirmek üzere Türkiye’ye döndü. Okan Bayülgen’den ve Devlet Tiyatrosu oyuncusu Laçin Ceylan’dan oyunculuk eğitimi aldı.

Oyunculuğa ilk adımını 2005 yılında, Gümüş dizisiyle attı. Songül Öden ile başrolü paylaştığı dizi, Türkiye’yle birlikte Arap ülkelerinde çok beğenildi. Hatta bu popülerliği bazı ülkelerde dizinin “genel ahlaka aykırı” bulunması gerekçesiyle yayından kaldırılmasını gündeme getirdi; fakat bu durum hiç gerçekleşmedi. Gümüş’ün ardından, Menekşe ile Halil ‘de Halil karakterini canlandırdı.Amerikalılar Karadeniz’de 2 adlı filmde oynadı.

Kariyerindeki en büyük adım ise 2008’de Beren Saat’le başrolünü paylaştığı, Halit Ziya Uşaklıgil’in aynı adlı romanından uyarlananAşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Behlül Haznedar karakteri oldu. Behlül ile yengesi Bihter’in (Beren Saat) yaşadıkları yasak aşkı konu alan dizi, adından oldukça söz ettirdi. Dizide canlandırdığı Behlül Haznedar karakteri, Tatlıtuğ’a Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünü kazandırdı.

2010’da Ezel dizisinde, dizinin bitmesine yakın Sekiz adlı yan karakteri canlandırdı. Bunun dışında birkaç reklam filminde de yer aldı. Kanal D’de yayınlanan Kuzey Güney adlı dizide Buğra Gülsoy ile birlikte başrolü paylaştı.

2013’de Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği şiirsel hayatı konu alan Kelebeğin Rüyası adlı dram filminde Mert Fırat ile başrolleri paylaştı. Tatlıtuğ, II. Dünya Savaşı döneminde Zonguldak’ta yaşayan ve genç yaşta veremden ölen şairler Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu’nun hayat hikayesini anlatan “Kelebeğin Rüyası” filminde, Muzaffer karakterini canlandırmıştır.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
Ünlü istihbaratçı Esra Erol’un ekibine transfer oldu! Ünlü istihbaratçı Esra Erol’un ekibine t...

Gazetecilik hayatında birçok özel habere imza atan başarılı gazeteci ve istihbarat şefi Özkan Yıldırım, usta haberciliği ile ATV’de yay...

Nur Cennet, By Pipo Cafe Sahnesinde Kahramanmaraşlıları Coşturdu Nur Cennet, By Pipo Cafe Sahnesinde Kahr...

12 Şubat 1990 yılında Kayseri’de doğan, 16 yaşından beri sahne alan, 2012 yılında ve 2013 yılında 2 kez ‘O Ses Türkiye’ yar...

Doğan Bora ile yapılan röportaj Doğan Bora ile yapılan röportaj

En Çok Sevilen Yerel Radyo Programı “Doğan’la Müzik Kutusu” Yapım ve Sunucusu Doğan Bora ile Yapmış Olduğumuz Keyifli Sohbeti Sizlerle ...

Doğan Bora’dan Güzel Haber! Doğan Bora’dan Güzel Haber!

Türkiye gençlik ödüllerinde Kahramanmaraş’ın genç ve dinamik Radyo programcısı Doğan Bora en iyi radyo programcısı kategorisinde ...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZD...

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yap...

Şehit Evliya İlokulunda deprem Şehidi Av. Ayyüce Sayar adına kütüphane açıldı. Şehit Evliya İlokulunda d...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden Av...

İYİ Parti,KMBŞ Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu Projelerini basınla paylaştı. İYİ Parti,KMBŞ Belediye B...

İYİ Parti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Me...

Onikişubat İlçesinin Robotex Türkiye robot turnuvası başarısı Onikişubat İlçesinin Robo...

Robotex Türkiye robot turnuvası bölge yarışması 23 ve 24 Mar...

Süreyya Güneş Anaokulu Sabahçı Sınıfların M.Akif Ersoy Programı Süreyya Güneş Anaokulu Sa...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

320. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 320. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Hayalin canlanıyor ufka dalarken gözüm Bilmesin hiç bir ki...

Süreyya Güneş Anaokulunun Minik öğrencileri İstiklal Marşımızı okuyarak gururumuz oldu Süreyya Güneş Anaokulunun...

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süreyya Güneş Anaokulunda eğ...

Kahramanmaraş’ta Yine Deprem Oldu Kahramanmaraş’ta Yi...

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra zaman...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayramın kaç gün olduğunu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan Bay...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan...

Kahramanmaraş’ta 8 Bin 303 Konutun Daha Kurası Çekildi Kahramanmaraş’ta 8 Bin 30...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katı...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ