Tv 8 ekranlarının sevilerek izlenilen yarışma programı Survivor All Star’da Yok Böyle Dans yarışmasında gösterdiği yüksek performansla göz dolduran ve birinci olan Hilmicem İntepe kimdir nerelidir ne iş yapar. Hadise, Hilmi Cem’e ne teklif etti? hepsi ve daha fazlası MarastaHaber.com’da !

Hilmi Cem İntepe, 1992’de Muğla Yenice’de doğdu. Hilmi Cem, 18 yaşına kadar Bodrum Güvercinlik’te yaşadı.

15 yaşında kendi kendine dans etmeye başlayan Hilmi Cem hiçbir yardım almadan her şeyi kendi öğrendi. 17 yaşında latin danslarına yazılan Hilmi Cem, bir çok kez salsada Türkiye Gençler Şampiyonu oldu.

Yetenek Sizsiniz Türkiye’ye katılıp dikkatleri üzerine çeken Hilmi Cem, Survivor 2013’te şampiyon olarak bambaşka bir dünyaya adım attı.

Acun Ilıcalı ilk yarışmacıyı belirlemek için ‘Survivor ekibinde kaç kişi çalışmaktadır?’ sorusunu sordu. Bu soruya 450 cevabını veren Merve Aydın gerçek sayıya en yakın cevabı verince ilk yarışmacı olmuş oldu. Survivor All Star Prodüksiyonunda ise toplamda 430 kişi çalışıyor. Merve yarışma boyunca vasat bir performans gösterince Hamdi Bey’in 23 Bin Pezo’luk teklifini kabul etti. İkinci yarışmacı Nadya oldu ancak o da Merve Aydın gibi başarılı bir performans gösteremedi. Büyük para ödüllerini çabuk tüketen Nadya kendi kutusuna giderek sadece 10 bin Pezo kazanabildi.