Elbistan’ın başarısı tescilli ve eğitimdeki kalitesi taçlandırılmış kurumlar arasında yer alan Yıldız Koleji, Temel Eğitimden Orta Eğitime Geçiş (TEOG) Sınavlarında Türkiye Derecesi elde etti. TEOG Sınavlarında Selin Irmak Akpınar, tüm soruları doğru olarak cevapladı ve Türkiye Derecesini Yıldız Kolejinin başarı hanesine bir kez daha yazdırdı.

Elde edilen Türkiye başarısı hakkında kamuoyuna bilgilendirmelerde bulunan Yıldız Koleji Müdürü Nurullah Çelebi Köker, Selin Irmak Akpınar’ın soruların tamamını doğru cevaplayarak Türkiye Derecesini bir kez daha almasının mutluluk ve gurur verici olduğunu ifade etti:

Köker mutluluk ve gurur verici derece karşısında:

“Yıldız Koleji Askeri Lise başarısından sonra 11 Haziran 2014 tarihinde açıklanan 2. TEOG başarısıyla yine Türkiye derecesi elde etmiştir. Öğrencimiz Selin Irmak Akpınar, 2.TEOG sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye derecesi kazanmıştır.

Sınav sonuçlarını kısaca değerlendirmek istiyorum. Öğrencilerimizden Doğukan Yüksel ile Nisa Köksal 99 doğru 1 yanlış, Yaren Kaya ile Kaan Yinanç 2 yanlış ve 3 yanlış yapmışlardır. Bu öğrencilerimize ek olarak Türkçe dersinden 63 öğrenci full yaparak büyük bir başarı daha kazanmışlardır. Yıldız Koleji 35 öğrencisini Askeri Lise Sınavı kazandırarak elde ettiği başarıya 2.TEOG sınavından elde ettiği Türkiye derecesini ekleyerek yine başarının tek adresi olmuştur. Bu başarıda emeği geçen öğretmenlerime, öğrencilerime ve velilerime teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.”