Elbistan İlçesinde öğretim ile sosyal kültürel alanlarda bir çok yeniliklere ve başarılara imza atan Yıldız Koleji Fransa’nın Paris kentinde Uluslar Arası Çocuk Halk Oyunları festivalinde ülkemizi temsil etmektedir.

Bu sene ikinci yurt dışı etkinliğe katıldıklarını söyleyen okul müdürü Nurullah Çelebi KÖKER festival ve yapılan etkinlikler hakkında şunları söyledi.

“-  Değerli veliler, sevgili öğrenciler;

Yıldız Koleji olarak şimdilerde Fransa’nın Paris şehrinde düzenlenmekte olan uluslar arası çocuk halk dansları festivaline katılmaktayız.  Bu festivale okulumuz 09 Şubat 2014 tarihinde resmen davet edildi. Bizler bu tarih itibari ile hazırlıklarımıza başladık. 01 Mayıs 2014 tarihinde  ile İstanbul’dan uçakla Paris’ e geldik. Festival provalarımızı yaptık. Festival alanında gösterimizi başarı ile tamamladık. Festival sonrası Paris’in tarihi ve turistik yerlerine gezi düzenleyeceğiz.

Paris programımız planladığımız gibi devam etmektedir. 7 Mayıs itibari ile programımız sona erecek ve ülkemize döneceğiz” dedi

Yıldız Koleji Paris’teki festivale okul müdürü Nurullah Çelebi KÖKER başkanlığında, sosyal etkinlik öğretmeni Mehmet ALP, İngilizce öğretmeni Zübeyde GÖNEN KAÇAR, Fen Bilimleri öğretmeni Esra KURTDEDE ile veliler ve öğrencilerden oluşan bir gurup katılmıştır.