SIR İNTİHAR!

Elbistan’a bağlı Doğan Beldesinde bunalıma giren bir kişi tabancayla intihar ederek yaşamına son verdi. Yaşanan sır intihar beldede ve Elbistan’da büyük şok yaratırken, hayvancılıkla uğraşan Eşraf Elmas’ın yaşamını acı ve üzücü sonla noktalaması ailesini ve yakınlarını gözyaşlarına boğdu.

Acı olay geçtiğimiz hafta sonu yaşandı. 16 Şubat 2014 Pazar günü akşam saatlerinde içine girdiği bunalımı bir türlü üzerinden atamayan evli ve 2 çocuk babası Eşref Elmas, tabancayla yaşamını noktaladı. Olay ailesi ve yakınları tarafından büyük bir şok ve gözyaşları içinde karşılandı. Olayın meydana gelmesinin ardından Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığı olay yeri incelemelerde bulundu. Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan soruşturma ve incelemenin ardından cenaze Malatya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Daha sonra Elbistan getirilen ve ailesine teslim edilen cenaze, hayvancılıkla uğraştığı belirtilen Eşref Elmas’ın ailesine teslim edildi.

35 yaşında intihar ederek yaşamını acı bir şekilde noktalayan Eşref Elmas, ailesi ve yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi. Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığı ve İlçe Jandarma komutanlığı olayla ilgili olarak inceleme ve geniş çaplı soruşturmaya devam ediyor.