Elbistan’a bağlı Büyük Yapalak Kasabasının önde gelen kabileleri arasında yer alan Vurallar Kabilesi, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçilerinde, MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy’un yanında yer alarak tam destek kararı aldı.

Büyük Yapalak Kasabasının seçkin kabileleri arasında yer alan Vurallar Kabilesinin önde gelen isimleri ve kabile büyükleri yerel seçimlerde MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy’u destekleme kararı alarak, saflarını Paksoy olarak belirlediler.

MHP Merkez Seçim Bürosunda gerçekleşen katılım ve tam destek buluşmasında, Vurallar Kabilesi adına değerlendirmelerde bulunan kabile büyükleri ve önde gelen isimleri, “30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçilerde MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy’un yanında yer alarak tam destek kararı aldık. Tamamen serbest irade ve hür düşünce çerçevesinde aldığımız karar neticesinde gönlümüz ve desteğimiz MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Sayın Abdullah Paksoy ile birliktedir. Kendisine başarılar diliyoruz ve Vurallar Kabilesi olarak seçimde Abdullah Paksoy’u destekliyoruz” ifadelerini kullandılar.

MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy’da katılım ve tam destekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Büyük Yapalak Kasabasının saygın ve önemli kabileleri arasında yer alan Vurallar Kabilesinin değerli insanlarına içtenlikle teşekkür ediyorum. Kendilerini yanımızda görmek ve desteklerini almak gerçekten önemli ve anlamlı bir yaklaşım. Halktan ve insanlarımızdan aldığımız destek, güven ve samimi yaklaşımlarla 30 Martta Elbistan Belediyesini tekrar kazanacağız. Vurallar Kabilesinin değerli büyüklerine ve önde gelen isimlerine şahsım, partim ve halkımız adına gönül dolusu teşekkür ediyorum” şeklinde konuşu.