Maraşta Haber
Maraşta Haber

Ünal : “Bu seçim ‘uzun adam’ın seçimidir”

TBMM’nin yerel seçim tatiline girmesinin ardından seçim bölgesi ve memleketi olan Elbistan’a gelen AK Parti Grup Başkan Vekili ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, katılımlarla büyük coşkunun yaşandığı ve mitinge dönüşen halkla buluşmasında 30 Mart 2014’te yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinin önemine değindi. AK Parti Merkez Seçim Bürosu önünde toplanan büyük kalabalığa hitap eden […]

Ünal : “Bu seçim ‘uzun adam’ın seçimidir”

12 Mart 2014 - 21:53A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

TBMM’nin yerel seçim tatiline girmesinin ardından seçim bölgesi ve memleketi olan Elbistan’a gelen AK Parti Grup Başkan Vekili ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, katılımlarla büyük coşkunun yaşandığı ve mitinge dönüşen halkla buluşmasında 30 Mart 2014’te yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinin önemine değindi. AK Parti Merkez Seçim Bürosu önünde toplanan büyük kalabalığa hitap eden Ünal, “Bu seçim Recep Tayyip Erdoğan’ın Seçimidir. Bu seçim ‘Uzun Adam’ın seçimidir” dedi.

Şehit Albay Karaoğlanoğlu Meydanında AK Parti Merkez Seçim Bürosu önünde gerçekleşen miting gibi buluşmada açılış konuşmasını yapan AK Parti Elbistan İlçe Başkanı yunus Kaan Kısaca, Ekinözülü ve mahalle katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “30 Martta sandıkları patlatmaya varız. Sayın Mahir Ünal AK Parti Grup Başkan Vekilimiz, Sayın Durmuş Küçük Belediye Başkanımız olduktan sonra Elbistan her hizmeti alır” şeklinde konuştu.

Elbistan Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Durmuş Küçük’te yaptığı konuşmada 5 yılda yapılan hizmetleri ele aldı. Küçük, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Seçim büromuzun önünde ki bu kalabalığın olması haklı olduğumuz, yürüdüğümüz yolun ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. 5 yıl boyunca hiç durmadan sizler için gündüz gece demeden çalıştık. Elbistan’ımız için çalıştık. 300 km yol yaptık. 135 km su şebekesi döşedik. En önemlisi vazifemiz olmayan işsizlik ile mücadele ettik. Bu seçimden başarılı bir sonuç ile ayrılırsak eğer, bu kalabalık buranın 10 katı olacak. AK Partili Kahramanmaraş Büyükşehrimizle, AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Sayın Mahir Ünal ile el ele vererek daha büyük daha güzel hizmetler vermeye devam edeceğiz.”

Büyük sevgi gösterileri, sloganlar ve alkışlar eşliğinde halka seslenen AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ise Elbistan’a genel ve yerel anlamda büyük hizmetler yapıldığını ifade ederek, 17 Aralıktan sonra yaşananları ele alarak yerel seçimlerin çok büyük önem kazandığına dikkat çekti.

Ünal konuşmasında şunları söyledi:

“AK Partinin kumaşını siz dokudunuz, siz millet olarak hep sahip çıktınız ve evlatlarınız 12 yılda bu ülkeyi ayağa kaldırdı. Bu millet kendi iradesini hiç kimseye çiğnetmedi. Bu millet kendi iradesi üzerinde hiçbir güç tanımadı. Bu irade bütün güçlerle savaştı. Ve biz öyle büyük bir milletiz ki, hesabı sandık da sorar hesabı sandık da görür cevabını sandık da veririz. Bu millet yalanın da, iftiranın da, kendi iradesine müdahalenin de cevabını sandık da verir.

1960 da bu milletin iradesine müdahale ettiler. Bu milletin elinden menderesini aldılar. Sandık da menderesin hesabını sordu. Yetmedi 12 Eylül ile insanların iradesine müdahale ettiler. Yetmedi 28 Şubatta müdahale ettiler. Yetmedi AKP iktidara geldikten sonra darbe girişimi ile kapatma yöntemi ile tuzak üstüne tuzak kurdular. Ama bizim milletimiz tuzağa düşmedi ve bunun hesabını sandık da sordu. Siz bizlere destek verdiğiniz için bizde sizlere hizmet verdik. Ne yaptılarsa AK Partiyi yüzde 50’nin altına düşüremediler. Avrupa ya gittiğimiz de artık bizim insanlarımız saygı görüyor. Biz milliyetçiliği milleti sevmek olarak biliriz. Biz milliyetçiliği bu milleti ayağa kaldırmak olarak biliriz. Biz milliyetçiliği bu insanlara hizmetkâr olarak biliriz. Tarihi ayağı kaldırmaktır milliyetçi olmak.

Afşin’de Eshab-ı Kehf vardı ve biz onardık biz yaptırdık. Elbistan’ımıza 19 Martta 350 yataklı hastanemizin temelini atıyoruz. Doğal gaz ihalesi yapıldı. Oruçğolu stadının oraya gençlerimiz için bir Gençlik Merkezi yapılıyor. Belediye Başkanımız 5 yılda yüzlerce hizmet yaptı. Kahramanmaraş’ımız Büyük Şehir oldu. Artık Kahramanmaraş da ne varsa Elbistan’da da o olacak. Ve ‘Elbistan mahalle oldu’ diyenlere şunu demek istiyorum. Elbistan bugün Büyükşehirle beraber bütçesini ikiye katladı. Elbistan’ı İl yapıp büyütemeyiz ama Elbistan’ı büyütürüz, geliştiririz, kocaman bir kent yaparız ve ondan sonra Elbistan İl de olur Vilayet de olur. Şu burada açılacak olan hastanemiz dünyanın neresin de hangi nesil bir hastene varsa eğer aynen onun gibi olacak en iyi hizmet verilecek, hastalarımız asla bakımsız bırakılmayacak, hizmetin en iyisi verilecek ve bakımın en güzeli yapılacak. Şuan Kahramanmaraş, Göksun arasında Bolu Tüneli uzunluğunda ki Tüneli bitirmek üzereyiz. Bundan önceki hükümetler bir tüneli 20 yılda bitirdiler peki biz, tam 6 tüneli 1,5 yılda bitirdik. Elbistan yolların bittiği yer olmayacak,  yolların geçtiği yer olacak”

Son günlerde Türkiye’nin ve siyasi gündemin konularını ele alan ve 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinin önemine değinen Ünal bu konuda ise, “Bu seçimin çok önemli bir yeri var. Bu seçim Recep Tayyip Erdoğan’ın Seçimidir. Bu seçim ‘Uzun Adam’ın seçimidir” şeklinde konuştu.

Ünal Bu Seçim 3

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
İyi ki Varsın Cumhuriyet İyi ki Varsın Cumhuriyet

Cumhuriyet’in Kuruluşunun 95. Gurur Yıldönümü Elbistan İlçesinde Coşkuyla Kutlandı Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. gurur yılı a...

“Elbistan Yaşanmaz Hale Gelir” “Elbistan Yaşanmaz Hale Gelir”

Hayatı ve Doğayı Koruma Platformu Kurulması Düşünülen Termik Santraller Hakkında Bölge Halkından Destek İstedi ve Uyardı : “Elbistan Ya...

Ülkücü Şehitler Anıldı Ülkücü Şehitler Anıldı

Elbistan Ülkü Ocakları, her yıl geleneksel olarak organize ettiği “Ülkücü Şehitleri Anma Günü” için kapsamlı bir programı yoğun katılım...

Hep Böyle ES: 1-0 Hep Böyle ES: 1-0

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grupta mücadele eden Elbistan Spor, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçta, konuk ettiği Sakıcı İnş...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yoğun ilgi oldu. Ilıca İlkokulunda 23 Nisa...

Onikişubat Ilıca İlkokulunda  kutlanacak olan “Büyük Önder A...

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku içinde kutlandı. Kahramanmaraş’ta 23...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin b...

Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Te...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Kahraman, 23 N...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulu...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milleti...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Mat...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin kat...

324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

MEB AKUB “doğada arama kurtarma eğitimi” gerçekleştirdi. MEB AKUB “doğada ar...

Kısa adı MEB AKUB olan, Milli Eğitim Bakanlığı Kahramanmaraş...

Arı ve Değirmenci Ailesinin Mutlu Günü Arı ve Değirmenci Ailesin...

Döne ve İsmet Arı çiftinin hanımefendi ve güzel kızları Canr...

Umut Sokağı Konteyner Kentte HEM Sergisi Umut Sokağı Konteyner Ken...

Kahramanmaraş Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğ...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ