AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, yeğeni M. Serhat Ünal’ın nikâh şahitliğini yaptı. Mahir Ünal’ın erkek kardeşi Mehmet Fatih Ünal’ın oğlu M. Serhat Ünal ile Türkmenistanlı Leyla Reimbayeva’nın mutlu gününe ayrıca AK Parti Gelen Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük’te katıldı.

İstanbul Beyoğlu Öğretmenevinde gerçekleşen görkemli düğün töreninde Ünal Ailesinin mutluluğu görülmeye değerdi. Yeğeninin düğününde nikâh şahitliği yapan AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, yeğeni M. Serhat Ünal ile Türkmenistanlı gelin Leyla Reimbayeva’ya mutluluklar dileğinde bulundu ve alkışlar arasında mutluluklarını nikâh şahitliği ile perçinledi.

Damat babası ve Mahir Ünal’ın kardeşi Mehmet Fatih Ünal ise oğlunun mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı. Düğün töreninde ayrıca AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Prof. Dr. Adnan Yüksel’de yer aldı.

Büyük bir mutluluk içinde gerçekleşen düğün töreninde genç çift alkışlar ve mutluluk dilekleri ile dünya evine girdiler, mutluluklara yelken açtılar. Ünal ailesine ve genç çifte saadetler dileriz. ELBİSTAN GÜNDEM HABER.