Maraşta Haber
Maraşta Haber

Ülkücü Şehitler Anıldı

Elbistan Ülkü Ocakları, her yıl geleneksel olarak organize ettiği “Ülkücü Şehitleri Anma Günü” için kapsamlı bir programı yoğun katılımla gerçekleştirdi. Elbistan Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Meydanında toplanan Ülkücü Hareket, ellerinde pankart ve flamalarla birlikte uzun bir kuyruk oluşturarak yaptıkları yürüyüşün ardından Ülkücü Şehitleri kabirleri başında dua ve şükranlarla andılar.                 MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali […]

Ülkücü Şehitler Anıldı

04 Mart 2015 - 15:33A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Elbistan Ülkü Ocakları, her yıl geleneksel olarak organize ettiği “Ülkücü Şehitleri Anma Günü” için kapsamlı bir programı yoğun katılımla gerçekleştirdi. Elbistan Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Meydanında toplanan Ülkücü Hareket, ellerinde pankart ve flamalarla birlikte uzun bir kuyruk oluşturarak yaptıkları yürüyüşün ardından Ülkücü Şehitleri kabirleri başında dua ve şükranlarla andılar.

                MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Elbistan Kadın Kolları Başkanı Meral Bostancı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adaylarının da yer aldığı dev organizeye yüzlerle ülkücü genç katıldı. Meydan toplanmasının ardından Saraykent istikameti Hocazede Mezarlığına doğru yürüyüşe geçen ülküler, bir süre önce İzmir Ege Üniversitesinde hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için slogan atarak kınama ve protesto eyleminde bulundular.

                Ülkücü Şehitleri Anma Gününden açıklamalarda bulunan ve organizenin anlamına değinerek kamuoyuna bilgilendirmelerde bulunan Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç şunları söyledi:

                “Ülkücü hareket, şehit kardeşimizin davasının takipçisi olacaktır ve mücadelelerinin devamını sürdüreceklerdir. Çözüm adı verilen ihanet süreci bu defa ege üniversitesinde etkisini göstermiştir. Üniversite kampüslerini terör örgütü kamplarına çeviren eli kanlı teröristler söz konusu üniversiteyi adeta saldırı üssü olarak kullanmaya başlamışlardır. Kampüste kargaşa çıkaran kanı bozuk hainler, ülkücü öğrencilere saldırarak Fırat Yılmaz Çakıroglu isimli gönüldaşımızı bıçaklı saldırıyla yaralamıştır. Uğradığı bıçaklı saldan sonucunda yaralanan ülküdaşımız bölücü canavarların olay yerine gelen ambulansı engellemesi sonucu kardeşimiz şehit düşmüştür.

Şımartılan ve her türlü küstahlığına göz yumulan bölücü terör örgütü şehirlerde, sokaklarda ve okullarda kin kusmayı sürdürmektedir. Hukuk çiğnenmiş adalet sarsılmıştır. Devletimizin yetkili organları üniversitelerde ve şehirlerde yuvalanan bölücü yapılanmalarla ilgili hiçbir önlem almamıştır. Öğrencilik ve insanlıkla hiçbir ilgisi bulunmayan caniler gurubu üniversitelerde delici, kesici ve hatta ateşli silahlarla ellerini kollarını sallayarak gezmektedirler. Bu taviz sürecinden yüz bulan şeref yoksunu bölücüler Milliyetçi-Ülkücü gençlerimizi hedef almaktadırlar. Sizler saraylarınızda otururken yaptığınız açılımın ceremesini Türk milleti ve Ülkücüler çekmektedir. Ülkücü hareket şehit kardeşimizin davasının takipçisi olacaktır.

Ülkücüler için bıçak kemiğe dayanmış, içimizin kanlarını akıttığımız bardak ise taşmıştır. Bu kahpeliği asla unutmayacağız. Şu asla unutulmamalıdır ki ülkenin bekası ve selameti için sabır ve sükûtu şiar edinen ülkücüler, fırtına öncesi sessizliğe daima içlerinde barındırmaktadırlar. İktidardan aldığı tavizler ile ülküdaşlarımıza saldırma cüretini gösteren hainler, Türk milliyetçilerinin tavizsiz duruşu karşısında hüsrana uğrayacaklardır. Tarihi şehitlerle dolu ve şanlı bir geçmişe sahip olan ülkücü hareket, safları daha da sıkıştırarak kutlu yürüyüşüne devam edecektir.”

                Açıklama ve protesto yürüyüşünün ardından Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç ve diğer katılımcılar ile ülkücü hareketin temsilcileri, ülkücü şehitleri mezarları başarında gözyaşı ve dualarla andılar, şükranla yâd ettiler.

Ülkücü Gençler Anıldı 5 copy

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
İyi ki Varsın Cumhuriyet İyi ki Varsın Cumhuriyet

Cumhuriyet’in Kuruluşunun 95. Gurur Yıldönümü Elbistan İlçesinde Coşkuyla Kutlandı Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. gurur yılı a...

“Elbistan Yaşanmaz Hale Gelir” “Elbistan Yaşanmaz Hale Gelir”

Hayatı ve Doğayı Koruma Platformu Kurulması Düşünülen Termik Santraller Hakkında Bölge Halkından Destek İstedi ve Uyardı : “Elbistan Ya...

Hep Böyle ES: 1-0 Hep Böyle ES: 1-0

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grupta mücadele eden Elbistan Spor, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçta, konuk ettiği Sakıcı İnş...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Kahramanmaraş’ta Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümünde şehitlerimiz anıldı Kahramanmaraş’ta Ça...

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü ve Şehitleri ...

319. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 319. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya Milletleri birlik oldular Gelip güzel yurda birden d...

Arif Balduk Ortaokulunda Anlamlı Etkinlik Arif Balduk Ortaokulunda ...

Onikişubat Arif Balduk Ortaokulunda ” Dilimizin Zengin...

Fatmalı İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine trafik eğitimi Fatmalı İlkokulu ve Ortao...

KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT – Fatmalı İlkokulu ve Ortao...

Çakmakçı Sait Ortaokulu öğrencilerden muhteşem bir etkinlik Çakmakçı Sait Ortaokulu ö...

Dulkadiroğlu Çakmakçı Sait Ortaokulu Türkçe öğretmeni Tufan ...

Ahmet Bayazıt İlkokulu Birinciliğe Doymuyor Ahmet Bayazıt İlkokulu Bi...

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen İlkokul...

Zeytindere Ortaokulu Niğde de Bölge Birincisi Oldu Zeytindere Ortaokulu Niğd...

Onikişubat Zeytindere Ortaokulu Niğde de 2023-2024 sezonunda...

“Onikişubat Sahnede yarışması finali”nde Aziz Sancar Anadolu Lisesi rüzgarı esti. “Onikişubat Sahnede...

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize e...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli Çağrıda Bulundu. Atanamayan Uzmanlar Derne...

Atanamayan Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli E...

Sahipsiz Memleketim! Sahipsiz Memleketim!

Biz Kahramanmaraşlılar, depremin ardından geçen on üç ay içi...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ