Türkoğlu Kaymakamlığı görevinden Elbistan’a atanan Tuncay Akkoyun’a nezaket ziyaretleri devam ediyor. Nurhak Kaymakamlığı görevinin ardından Türkoğlu’na atanan Kaymakam Serdar Kartal, beraberinde ilçe protokolü ile birlikte Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun’u ziyaret etti.

Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türkoğlu Garnizon Komutanı Ahmet Ziya Çelik, Türkoğlu Cumhuriyet Savcısı Fatih Adıgüzel, Türkoğlu İlçe Emniyet Amiri Mustafa Kara, Hakim İbrahim Halil Uğurlu ve Mehmet Ali Serin, Elbistan’a gelerek Kaymakam Tuncay Akkoyun’u makamında ziyaret ettiler.

Sıcak, samimi ve dostluk içinde geçen karşılıklı bilgi alışverişi ve sohbetlerin ardından Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal ve beraberindeki ilçe protokolünü ile birlikte Elbistan’ı gezerek yatırımlar, çalışmalar ve hizmetler hakkında dost ziyaretçilere bilgiler aktardı.

Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük tarafından yaptırılan anfi tiyatroda çektirilen hatıra fotoğrafı ize dost ziyaretinin en anlamlı görüntülerini sergiledi.