İlimiz Türkoğlu İlçesi Ceceli Köyü yakınlarında kurulacak olan Türkoğlu Organize Sanayi Bölgesi altyapı inşaat temeli, 05 Ekim 2013 Cumartesi günü saat 13.30’da düzenlenen törenle atıldı.

Temel atma törenine Vali Şükrü Kocatepe, Milletvekilleri Prof.Dr. Mehmet Sağlam, Mahir Ünal, Sıtkı Güvenç, Nevzat Pakdil, İl Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Sanayi Genel Müdürü Süfyan Emiroğlu, Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Coşkun Doğan, İl Emniyet Müdürü Metin Aşık, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük, Türkoğlu Belediye Başkanı ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Av. Mustafa Taşhan, KSÜ Rektör Yrd. Prof.Dr. Sinan Baş, işadamları ve vatandaşlar katıldı.

Türkoğlu Belediye Başkanı Mustafa Taşhan, şunları kaydetti:

“Bu durum gösteriyor ki aile ve çocuklarıyla birlikte şuanda 70 bin olan ilçe nufusumuz 100 binlere dayanacak, bu gerçekten gurur verici ve sevindirici bir olay. Bütün bunlar sizlerin sayesinde oldu Allah bizleri mahçup etmesin. Önümüzdeki dönemde yapılan bu yatırımlar sayesinde Türkoğlu bölgenin cazibe merkezi haline gelecek. Başbakan Erdoğan’ın ‘marka iller’ söymenine ‘marka ilçeler’ söylemi oluşturarak katkıda bulanacağız.”

Temel atma törenine müteakip protokol üyelinin katılımıyla, Türkoğlu İlçesinin Beyoğlu Beldesinde Belde Belediye Başkanlığınca yaptırılan Değirmen Park’ın açılışı yapıldı.