Maraşta Haber
Maraşta Haber

Paksoy’a Samimi İlgi

MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy STÖ Ziyaretlerinde Yoğun İlgi Gördü   MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, Elbistan’ın en etkin ve saygın Sivil Toplum Örgütlerini (STÖ) ziyaret etmeye devam ediyor. Paksoy, tüm ziyaretlerinde sıra dışı ilgi ve yakınlık görürken, hizmet projeleri ile olağanüstü ilgi görüyor. Ziyaretlerle ilgili olarak Elbistan Gündem Haber’e özel […]

Paksoy’a Samimi İlgi

20 Ocak 2014 - 19:59A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy STÖ Ziyaretlerinde Yoğun İlgi Gördü

 

MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, Elbistan’ın en etkin ve saygın Sivil Toplum Örgütlerini (STÖ) ziyaret etmeye devam ediyor. Paksoy, tüm ziyaretlerinde sıra dışı ilgi ve yakınlık görürken, hizmet projeleri ile olağanüstü ilgi görüyor. Ziyaretlerle ilgili olarak Elbistan Gündem Haber’e özel değerlendirmelerde bulunan MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, “Halktan biriyim ve daima halın içindeyim. Bundan daha güzel ve anlamlı ne olabilir ki. Tüm kurum ve kuruluşlarımıza, sivil toplum örgütlerimize, dernek, oda ve vakıflarımıza şahsıma gösterilen samimi ve yakın ilgiden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı olan Abdullah Paksoy, Elbistan ve bölgesinde en etkin konumda bulunan sivil toplum örgütleri ziyaretlerini başarı ve yoğun ilgi ile noktaladı. Esnaf, köyler, beldeler ve ev ziyaretlerinin ardından sivil toplum örgütleri ziyaretlerini noktalayan Paksoy, gördüğü ilgi ve yakınlık karşısında oldukça mutlu olduğunu kaydetti.

Ziyaretler serisinin sonunda S.S. Elbistan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret eden MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, Kooperatif Başkanı Cuma General, Başkan Vekili Embiya Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ahmet Mutlu, Nedim Önal, Bekir Aptik ve Kooperatif Muhasebe Müdürü Mehmet General tarafından karşılandı.

Sıcak, samimi ve içten karşılamanın ardından Paksoy, 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimlere hazır olduklarını ifade ederek, başarılı seçim çalışmalarının ve kendisine gösterilen yakın ilgi ve teveccühün sandığa yansıyacağını belirterek, Belediye Başkanlığını kazanacaklarına inandığını kaydetti. Paksoy, daha sonra Elbistan ve bölgesi için hizmet projelerinin hazır olduğunu ifade ederek, tüm bölgeye hizmet verecek bilgi, birikim ve deneyime hazır olduklarını söyledi.

S.S. Elbistan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Cuma General’de yaptığı ziyaret değerlendirmesinde, MHP Belediye Başkan Adayı Paksoy, teşekkür ederek başarılar dileğinde bulundu.

MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy yoğun ilgi gördüğü ziyaretler serisinin bir başka durağında ise Elbistan Darendeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Yoğun ilginin gösterildiği ziyarette seçim çalışmaları ve hizmet projeleri hakkında Elbistan Darendeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Eren ve Yönetim Kurulu Üyelerine bilgiler aktardı. Paksoy yaptığı konuşmada bir seçim arifesinde daha olduklarını kaydederek, “Bu seçim farklı bir seçim. Kahramanmaraş’ın Büyükşehir Belediyesi olmakla birlikte bu seçim daha büyük önem kazandı. Bugüne kadar iktidar tarafından Elbistan’a verilen sözler ve vaatler yerine getirilmedi. Başarılı ve kapsamlı hizmetler için sizlerin ve halkımızın desteğine ihtiyacım var. Teveccüh gösterilirse genel anlamda Elbistan’a büyük hizmetler getireceğiz” dedi.

Elbistan Darendeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Başkanı Mustafa Eren’de yaptığı değerlendirmede, “Belediye Başkanlı süresince Elbistan’ımıza 10 yıl maddi ve manevi büyük hizmetler vermiş olan saygıdeğer MHP Başkan Adayımız Abdullah Paksoy Beyefendiyi Darendeliler Derneği olarak aramızda görmekten onur duyuyoruz.

Bu seçim arifesinde bütün partilerimize ve adaylarımıza aynı mesafede durmaya ve onları alkışlamaya gayret ediyoruz. Ümit ediyoruz bu gayretler şehrimize yeni heyecanlar katar ve kazanan İnşallah Elbistan’ımız olur” şeklinde konuştu. Başkan Eren değerlendirmesinde ayrıca her zaman Elbistan’ın menfaatlerinin ön planda tutmayı misyon edindiklerini kaydetti.

MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, madenci camiasının kalbi konumundaki Maden İş Sendikası EL-AF Şubesini ziyaretinde ise yine yakın ilgiyle karşılandı. Maden İş Sendikası Elbistan-Afşin Şube Başkanı Adil Bölükbaşı ve Yönetim Kurulu tarafından karşılanan Paksoy, genel durum değerlendirmesi yaparak hizmet projeleri hakkında bilgiler aktardı. Paksoy, Maden İş EL-AF Şubesinin önemli bir yapıya ve konuma sahip olduğunu ifade ederek, madenci camiasının kazançlarını kutsal ve tertemiz olduğunu kaydetti. Paksoy, yaklaşan yerel seçimlerinde Elbistan’a gerçek anlamda hizmet etmeye hazır olduklarını ifade ederek, Maden İş’ten destek istedi.

Maden İş Sendikası EL-AF Şubesi Başkanı Adil Bölükbaşı’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Paksoy’a seçimlerde başarılar dileğinde bulundu. Ziyaretten dolayı şahsı ve yönetim kurulu adına teşekkür etti.

Paksoy Samimi 1 Paksoy Samimi 2 Paksoy Samimi 3 Paksoy Samimi 4 Paksoy Samimi 5

 

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
İyi ki Varsın Cumhuriyet İyi ki Varsın Cumhuriyet

Cumhuriyet’in Kuruluşunun 95. Gurur Yıldönümü Elbistan İlçesinde Coşkuyla Kutlandı Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. gurur yılı a...

“Elbistan Yaşanmaz Hale Gelir” “Elbistan Yaşanmaz Hale Gelir”

Hayatı ve Doğayı Koruma Platformu Kurulması Düşünülen Termik Santraller Hakkında Bölge Halkından Destek İstedi ve Uyardı : “Elbistan Ya...

Ülkücü Şehitler Anıldı Ülkücü Şehitler Anıldı

Elbistan Ülkü Ocakları, her yıl geleneksel olarak organize ettiği “Ülkücü Şehitleri Anma Günü” için kapsamlı bir programı yoğun katılım...

Hep Böyle ES: 1-0 Hep Böyle ES: 1-0

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grupta mücadele eden Elbistan Spor, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçta, konuk ettiği Sakıcı İnş...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yoğun ilgi oldu. Ilıca İlkokulunda 23 Nisa...

Onikişubat Ilıca İlkokulunda  kutlanacak olan “Büyük Önder A...

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku içinde kutlandı. Kahramanmaraş’ta 23...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin b...

Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Te...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Kahraman, 23 N...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulu...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milleti...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Mat...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin kat...

324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

MEB AKUB “doğada arama kurtarma eğitimi” gerçekleştirdi. MEB AKUB “doğada ar...

Kısa adı MEB AKUB olan, Milli Eğitim Bakanlığı Kahramanmaraş...

Arı ve Değirmenci Ailesinin Mutlu Günü Arı ve Değirmenci Ailesin...

Döne ve İsmet Arı çiftinin hanımefendi ve güzel kızları Canr...

Umut Sokağı Konteyner Kentte HEM Sergisi Umut Sokağı Konteyner Ken...

Kahramanmaraş Onikişubat Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğ...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ