Destekler Kayıt Altında

MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy’un mahalle mitingleri büyük ilgi görüyor. Yoğun ve coşkulu bir karşılamanın yapıldığı Esentepe Mahallesi buluşmasında gençlere ve geçici işçi konumundaki işçilere seslenen Paksoy, “Çalışan geçici işçilerimize sendikalaşma sözü ve desteği veriyoruz” dedi.

30 Mart 2014 Yerel Seçimlere az bir süre kala MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, mahalle ziyaret ve mitinglerini aralıksız olarak sürdürüyor. Yoğun, sıcak ve coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Paksoy, Esentepe Mahallesinde gerçekleştirdiği halk buluşmasında ilginç ve çarpıcı vaatlerde bulundu.

Kadınların ve gençlerin yoğunluğuyla dikkat çeken MHP Esentepe Mitinginde, halka seslenen Abdullah Paksoy yaptığı konuşmasında, Elbistan Belediyesinde geçici işçi olarak çalışan personelin durumuna değinerek önemli bir konuyu ele aldı. Paksoy, tüm geçici işçilere sendikalılaşma sözü verirken, sendikalaşma konusunda her türlü desteğin sağlanacağını ifade etti.

Sloganlarla desteklenen Paksoy, verdiği ikinci söz ve vaat ise mitinglerde kamera çekimi yapıldığını belirterek, “Tüm toplantı ve mitinglerimiz kamera ile kayıt altına alınıyor. Bunun sebebi ve önemi ise İnşallah 30 Mart 2014 Pazar günü tapılacak olan seçimlerde Elbistan Belediyesini İnşallah kazandığımızda, gençlerimizin ve işsizlerimizin bizlere verdiği destekler karşılıksız kalmayacak. Kayıtlara geçen gençlerimizi hem daha iyi tanımak ve hem de unutmamak için bu önemli çalışmayı yine sizler adına yapıyoruz. Bizlere verilen destekler karşılıksız kalmayacak” şeklinde konuştu.