Motosiklet Kazası 1 Ölü 1 Yaralı

Motosiklet Kazası 1 Ölü 1 Yaralı
Kahramanmaraş'ın Nurhak İlçesinde  meydana gelen motosiklet kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Motosiklette bulunan bir kişi ise yaralandı. Ölümcül kaza motosikletin elektrik direğine çarpması sonucu meydana geldi.Nurhak'ta...

Kahramanmaraş'ın Nurhak İlçesinde  meydana gelen motosiklet kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Motosiklette bulunan bir kişi ise yaralandı. Ölümcül kaza motosikletin elektrik direğine çarpması sonucu meydana geldi.

Nurhak'ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği motosikletin elektrik direğine çarpması sonucu bir kişi öldü, bir kişide yaralandı.

Bayram Kurt’un kullandığı plakası henüz belirlenemeyen motosiklet Nurhak ilçesi, Kullar-Tatlar Kasabaları arasında yol kenarındaki demir elektrik direğine çarptı. Kazayı gören görgü tanıkları, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde motosiklet sürücüsü Bayram Kurt'un, şiddetli çarpmanın etkisiyle olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Motosiklette yolcu olarak bulunan ve yakını olduğu ifade edilen Hasan Kurt ise feci kazada yaralandı. Yaralının hastanede tedavisi sürüyor. Jandarma olayla ilgili tahkikat başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.