Elbistan Final Okulları Ana sınıfından Mutluluk Gecesi

 

Elbistan’ın eğitim öğretimde başarılarıyla göz kamaştıran Final Okulları’nın Ana Sınıfı Mutluluk Gecesiyle unutulmaz güzelliklere imza attı. Oyun ve gösterileri ile sanatçılara adeta taş çıkartan öğrenciler hünerlerini anne ve babalarına sergilerken alkış sağanağına tutuldular.

Elbistan Final Okulları Anadolu Lisesi Çok Amaçlı Konferans Salonunda gerçekleşen geceye; Okul Kurucu Müdürü Özkan Karakuş, Okul müdürleri, Müdür Yardımcıları, Öğretmenler, veliler ve çok sayıda davetli yer aldı.

Mutluluk Gecesinin açılış konuşmasını yapan Final Okul Müdürü Enver koç, duygularını “Çocuk sevgisi, insan sevgisi için bir hayattır. Çocuklarımızın heyecan ve mutluluklarını hep birlikte paylaşmanın sevinci içerisindeyim. Elbistan Final Okulları olarak önceliğimiz sınav başarısının yanı sıra mutlu kendine güvenen başarılı öğrenciler yetiştirmek ilkesine sadık kalmaya devam ediyoruz” sözleriyle dile getirdi.

Koç, güzellilerin yaşandığı gecede ayrıca Mutluluk Gecesine katkıda bulunana Final Anaokulu Öğretmenleri; Ece Kanat, Hatice Kılınç, Merve Altınok, Dilek Koç, Ayşenur Dalbudak, Neşe Demirci, Burak Kılınç, Yeter Yıldız ve Miyase Kebeli’ye teşekkür etti. Öğrencileri içtenlikle kutladı.