Elbistan’ın ve bölgenin sevilen ve saygın isimleri arasında yer alan İş Adamı Mehmet Tunç, başarılı iş hayatı ve hayırlı kazançlarını Hac görevini yerine getirerek taçlandırdı. Genç yaşta Hac’a giden ve İslam’ın 5 şartı içinde yer alan ibadetini yerine getiren TUNÇKO Hazır Beton Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tunç, İslam ve inanç gerekliliğini genç yaşta yaşadığı için büyük bir huzur ve mutluluk yaşadığını belirterek, bu dini vecibenin herkese nasip olması dileğinde bulundu.

Başarılı iş adamlığının yanı sıra, hayırsever, mütevazı ve sağlam kişiliği ile tanınan, saygı gören ve sevilen İş Adamı Mehmet Tunç, Hac görevini genç yaşta yerine getirerek, büyük bir manevi haz, huzur ve mutluluk yaşadı.

Mekke’de Kâbe’yi tavaf eden, Şeytan taşlayan ve dini vecibesini yerine getiren TUNÇKO Hazır Beton Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tunç, inanç ve İslam’ın şartı gereği Hac görevini yerine getirmenin hele genç yaşta bu manevi değere ulaşmanın güzelliğine dikkat çekerek, herkese he her Müslüman’a bu ibadeti yaşaması duası ve temennisinde bulundu.