Öğrenciler tarafından yapılan anlamlı kampanya sonucunda toplanan mavi kapaklar engellilerin dünyasına ümit olmaya devam ediyor. Gazi Paşa İlkokulu 2. Sınıf Öğrencileri topladıkları mavi kapakları Türkiye Beyazay Derneği Elbistan Şube Başkanı Gökhan Kılıç’a teslim etti. Duygu dolu anların yaşandığı teslim töreninde minik yürekler, “Bu kampanya ile bir engelli kardeşimizi daha tekerlekli sandalye kavuşturmayı hedefledik” sözleri ile anlamlı duygularını ifade ettiler.

                Elbistan Gazi Paşa İlkokulu 2/A Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Mehmet Şahan ile birlikte, Türkiye Beyazay Derneği Elbistan Şubesini ziyaret ettiler. Minik öğrenciler öğretmen Mehmet Şahan ile birlikte 3 ay süten bir kampanya sonucunda topladıkları binlerce mavi pet şişe kapağını Beyazay Dernek Başkanı Gökhan Kılıç’a teslim ettiler.

                Öğrenciler adına yapılan teslim töreninde arkadaşları adına duygularını ifade eden 2/A Sınıfı Öğrencisi Ahmet Yesevi Köleli, “Mehmet Şahan öğretmenimizle birlikte, 3 aylık bir kampanya sonucunda okul içi ve okul dışında binlerce mavi kapak topladık. Amacımız ise topladığımız bu kapaklar sayesinde bir engelli insanımıza karınca kararınca bir hediye olarak tekerlekli sandalye alınsın ve mutluluk yaşansın. Kampanyamızın amacına ulaşacağına ve bir engelli hayata mavi kapaklarla destek olunacağına inanıyoruz” dedi.

                Minik öğrencileri Beyazay Derneği Elbistan Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte karşılaya ve kabul eden Başkan Gökhan Kılıç’ta öğrencilerin bu davranışı karşısında hem mutlu olduklarını hem de duygulandıklarını ifade ederek,

“Minik öğrencilerimizin bizleri anmaları, anlamaları gerçekten güzel bir olay. Gazi Paşa İlkokulu tarafından ikinci feda gerçekleştirilen bu kampanya bizleri bir kez daha mutlu etti, duygulandırdı. Öğretmen Mehmet Şahan ve değerli öğrenci kardeşlerimizin engelli dünyalara destek ve katkı adına yaptıkları bu kampanyayı anlamlı buluyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan değerlendirmelerin ardından toplanan binlerce mavi kapak Türkiye Beyazay Derneği Elbistan Şubesi Başkanı Gökhan Kılıç’a teslim edildi ve anlamlı ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.