İlkellik ve magandalık bir mutlu günü daha kana buladı.

Kızının mürüvvetini görecek olan baba, erkek tarafının gelini almaya gelmesi sırasında bir magandanın açtığı ateş sonucu hayatını kaybetti. Cinayet gibi kaza sonrasında düğün iptal edildi ve düğün odası yas odasına döndü.

Elbistan’da inanılmaz bir acı gün yaşandı. Esentepe Mahallesi’nde bir düğünde resmen maganda terörü yaşandı. Düğün bitimi gelini almaya gelenlerin arasında bulunan bir kişi, şan(!), şeref(!), düğüne katkı(!) ve mutluluğa ortak olma(!) adına tabancayla havaya ateş etmeye başladı. Tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu ise 3 kişinin yaralanmasına neden oldu. Gelinin babası ve 2 kişi çeşitli yerlerinden aldıkları kurşun ile yaralandılar.

Mutlu gün bir anda mateme dönüşürken yaralılar Elbistan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan gelinin babası Cemal Özdemir(58), hayati tehlikesi nedeniyle Kahramanmaraş’a sevk edilirken yolda hayatını kaybetti. Diğer yaralılar Şemsinur Dilbaroğlu(13) ile Bünyamin Özdemir’in(32) tedavileri ise sürüyor.

Olay sonrası polis kana bulanan düğün evinde yaptığı incelemelerde çok sayıda boş kovan buldu. Düğünü kana bulayan magandanın tepsine ve yakalanmasına çalışılıyor. Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığı geniş kapsamlı soruşturmasını sürdürüyor.