Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Elbistan Meslek Yüksek Okulunu (EMYO) ziyaret ederek, bölgenin yüz akı eğiti kurumunda incelemelerde ve bilgi alımında bulundu. EMYO Müdürü Doç. Dr. Hanifi Binici ve okul yönetimi tarafından karşılanan ve ağırlanan Kaymakam Akkoyun, öğrencilerle yaptığı güzel ve sıcak sohbetlerde ise öğrencilik yıllarını yâd ederek adeta sıralardaki heyecanı yaşadı.

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, çeşitli resmi ve özel kurum ve kuruluşlara ziyaretlerini sürdürüyor. Bilgi alışverişi, inceleme ve denetlemenin yanı sıra tanıma ve tanışmayı ön planda tutan Kaymakam Akkoyun, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesine (KSÜ) bağlı Elbistan Meslek Yüksek Okulunu (EMYO) ziyaret ederek, yeni dönem hazırlıklarını, çalışmaları, eğitim bölümleri hakkında EMYO Müdürü Doç. Dr. Hanifi Binici’den ayrıntılı bilgiler aldı.

EMYO Müdürü Doç. Dr. Binici, eğitim şartları, durumu, öğrenci sayısı, bölümler hakkında Kaymakam Akkoyun’a bilgiler aktarırken, projeler ve bilimsel çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler aktardı. Okul içinde ve dışında öğrencilerle tanışarak sohbetlerde bulunan Kaymakam Akkoyun ise EMYO’nun düşüncesinin ötesinde bir kapasiteye sahip olduğunu ifade ederek, EMYO Müdürü Doç. Dr. Binici’yi kutladı, başarılarının devamını temenni ederek, 2013-2014 Eğitim Öğretim döneminin hayırlı olmasını diledi.

EMYO Müdürü Doç. Dr. Hanifi Binici, okul yönetimi ve öğrencilerden yoğun ve sıcak ilgi gören Kaymakam Akkoyun için günün en anlamlı yansımaları ise öğrencilerle okul dışlında ve sınıflarda yaptığı sohbetler oldu. Öğrencilere eğitimin önemini vurgulayan ve eğitimin kıymetinin bilinmesinin gerekliliğini ifade eden Kaymakam Akkoyun, sınıflarda yaptığı karşılıklı sohbetlerde ise öğrencilik yıllarına dönerek adeta geçmişi yâd etti ve sıralardaki heyecanı bir kez daha yaşadı.

Akkoyun, çeşitli bilgi alışverişi ve incelemelerin ardından EMYO’dan ayrılırken, EMYO Müdürü Doç Dr. Hanifi Binici, ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Akkoyun’u teşekkür ederek uğurladı.