Maraşta Haber
Maraşta Haber

Kaymakam Akkoyun,“Kalbim Elbistan’da Olacak”

5 Yıllık Başarılı Hizmet Süresinin Ardından Başken Ankara’ya Atanan Kaymakam Tuncay Akkoyun:“Kalbim Elbistan’da Olacak” Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın Özel Kalem Müdürü olarak Ankara’ya atanan Kaymakam Tuncay Akkoyun, “Belki bedenen burada değilim ama kalbim burada olacak” sözleri ile onuruna organize edilen gecede Elbistan halkına veda etti. 2013 yılından beri Elbistan Kaymakamı olarak görev yaptıktan sonra Cumhurbaşkanlığı […]

Kaymakam Akkoyun,“Kalbim Elbistan’da Olacak”

10 Eylül 2018 - 19:25A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

5 Yıllık Başarılı Hizmet Süresinin Ardından Başken Ankara’ya Atanan Kaymakam Tuncay Akkoyun:“Kalbim Elbistan’da Olacak”

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın Özel Kalem Müdürü olarak Ankara’ya atanan Kaymakam Tuncay Akkoyun, “Belki bedenen burada değilim ama kalbim burada olacak” sözleri ile onuruna organize edilen gecede Elbistan halkına veda etti.

2013 yılından beri Elbistan Kaymakamı olarak görev yaptıktan sonra Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın Özel Kalem Müdürlüğü’ne atanan Tuncay Akkoyun’un onuruna, ilçenin protokol üyelerinin, siyasilerin, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini, muhtarlarını, kaymakamlık personelini ve vatandaşların katıldığı bir veda programı düzenlendi.

Veda programının açılış konuşmasını, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kuzey İlçeler Koordinatörü Ali Mazhar Türk yaptı. Türk, Kaymakam Akkoyun’u, bir Elbistanlı gibi gördüklerini belirterek, “Çalıştığımız süre içerisinde çok kıymetli emekleriniz oldu. Elbistan’ımız için her türlü çabayı sarf ettiniz. Bizler Sayın Kaymakamımız öncülüğünde Elbistan’da her türlü problemi, sıkıntıyı hep beraber paylaştık. Bu bizim için bir bayrak yarışı oldu. Kaymakamımız öncülüğünde çaba sarf ettik, etmeye de devam edeceğiz. Amacımız, Elbistan’ımızın, ülkemizin kalkınması, huzuru, barışı insanlarımızın birlik ve beraberliğini sağlamaktır. Sayın Kaymakamım bizlerin işlerin yapılmasında, sorunları çözülmesinde bizlere öncülük, bizlere yardımcı oldu. Sayın Kaymakamımızla çalıştığımız sürece kendilerini Elbistanlı olarak gördük. Sanki bir Elbistanlı gibi hizmetlerine devam ettiler, kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra kürsüye davet edilen Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun ise, Elbistan’ın kendisi için çok ayrı bir yeri olduğunu söyledi. Akkoyun, şöyle konuştu:

“Elbistan bizim için çok farklı, çok değerli. Elbistan, bizim memleketimiz oldu, yurdumuz oldu, baba ocağı ve ana ocağı oldu. 5 yıl süre boyunca hep birlikte, omuz omuza çalıştık. Bütün amacımız siz değerli vatandaşlarımıza hizmet etmekti. Hizmet aşkıyla, gayretle, şevkle omuz omuza vererek inanıyorum ki bu 5 yılı dolu dolu yaşadık. 5 yıl boyunca bugün geldiğimiz noktada bu geldiğimiz noktada hamdolsun birçok sektörde ortay güzel eserler çıktı. Bu eserler vatandaşımızın hizmetine sunuldu. Bu hizmetlerin yapılmasında belki de en az benim emeğim var. Ekip arkadaşlarımın, çalışma arkadaşlarımın çok büyük emeği var.

Elbistan’ımız, çok güzel şeylere layık. Yapılan hizmetler Elbistan’a layık, Elbistan daha güzellerine layık. Bu hizmetler kolay yapılmıyor, çok büyük bir emeği gerektiriyor. Bizler sadece burada bu hizmetlerin yapılmasını takip ediyoruz, denetliyoruz, inceliyoruz. Bu hizmetlerin yapılmasında başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ülkemizin daha iyi yerlere gelmesi için çalışan büyüklerimizin emeği var. Bu hizmetler yapılması sürecinde bana destek veren, emek veren çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Ben şunu iddia ediyorum; Elbistan birliğin beraberliğin en güzel yaşandığı yerlerden biri. Birçok farklılığa rağmen bu farklılıkları zenginlik olarak kabul eden siz değerli hemşerilerim burada Türkiye’ye örnek gösterilebilecek bir birliği beraberliği yaşıyorsunuz. İnşallah bu birlik beraberlik daim olur. Bu birliğin beraberliğin devam etmesi için sizlerin ne kadar büyük bir çaba gösterdiğinize şahit oldum.

Burada teşekkür edilmesi gereken kişiler var. Bu kalkınma hamlesi ve gayretler kolay verilmiyor, büyük fedakarlıklarla omuz veriliyor. Ben, Elbistan’da yapılan hizmetler nedeniyle başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, 64. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanımız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Elbistan sevdalısı Sayın Mahir Ünal’a, bölge milletvekillerimize, Sayın Valilerimize bizlere verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Hizmetlerin yapılması anlamda yerelde vatandaşlarımızın verdiği destekler çok önemli. Burada daire müdürlerimize, çalışma arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Siyasi parti temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Mahallelerdeki temsilcilerimiz muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Memurlarımıza ve bu işin asıl mimarı Elbistanlı vatandaşlarımıza bizlere verdikleri destekten dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu hizmetler yapılırken benimde şahsi olarak ihmal ettiğim, birçok kez fedakarlıkta bulunduğum eşime ve 2 evladıma da sürekli yanımda oldukları için teşekkür ediyorum.

Bizler her zaman Elbistan ile beraber olacağız. Ankara’da bir kardeşiniz olduğunu unutmayın. Bir telefon kadar yakınız. İnşallah görüşmeye devam edeceğiz. İnşallah iyi ayrılıyoruz. İsminden iyi anılarak ayrılmak ciddi bir kazançtır. Biz sizlerden razıyız, Allah da sizlerden razı olsun. Hakkınızı helal edin, ben de sizleri Allah’a emanet ediyorum, Allaha ısmarladık.

Konuşmanın ardından Akkoyun’a, plaket ve hediyeleri takdim edildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın Özel Kalem Müdürü olarak Ankara’ya atanan Kaymakam Tuncay Akkoyun, tüm davetlilerle tek tek vedalaştı.  Yolun ve bahtın açık olsun Güzel İnsan Tuncay Akkoyun. Elbistan’ın unutulmazları arasında yer aldınız. Elbistan Gündem Haber Ailesi olarak başarılarınızın devamını dileriz.

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
Etiketler : |
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ EROL ÜSTÜ SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Ekinözü İlçesinde geçmişte Belediye başkanı olarak görev yapan ve güzel hizmetler yerine getiren, halkın sevdiği Erol Üstü sevenlerini ...

“Gençler Kürsüde” Projesinin Türkoğlu ilçe Finali Yapıldı “Gençler Kürsüde” Projesinin...

Fikir Atölyesi Düşünce Derneği ve Türkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen Gençler Kürsüde projesinin Türkoğl...

Elbistanlılar Kahramanmaraş’ta Birliktelik Sergilediler Elbistanlılar Kahramanmaraş’ta Bir...

Elbistanlılar, Eğitim, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Kahramanmaraş Necip Fazıl Kültür Merkezinde düzenlediği ̶...

Doğumda çocuğunu kaybeden acılı baba’dan sitem Doğumda çocuğunu kaybeden acılı baba’dan...

Afşin Devlet Hastanesinde doğmak üzere olan çocuğu vefat eden Kemal Aydın, Devlet Hastanesi Yönetimi başta olmak üzere, Siyasi Parti Te...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Bu Konseri Sakın Kaçırmayın ! Bu Konseri Sakın Kaçırmay...

Kısa adı DUK olan  Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ...

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması sonuçlandı Sağlıklı Nesil Sağlıklı G...

“SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK” BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KONU...

PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİSİ PAHALILIK ÇÖKÜŞÜN HABERCİ...

Piyasaya iyi bakın. Bu pahalılık önünde hiçbir iktidar duram...

Saçalızade İlkokulu Romanya’nın Timişoara şehrinde Saçalızade İlkokulu Roman...

Kahramanmaraş / Onikişubat Saçalızade İlkokulu İI Milli Egit...

Gastroşef yöresel yemek yapma yarışması sonuçlandı Gastroşef yöresel yemek y...

Milli Eğitim Bakanlığı Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışma...

Yaşar Gölcü İlkokulu Erasmus Projesi Kapsamında Romanyada Yaşar Gölcü İlkokulu Eras...

RAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU – Yaşar Gölcü İlkokulu  İI M...

323. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 323. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 İşveli göz kırpar , yamaçta meşe Ebruli renk tablo, baktığ...

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Karatutlu Basın Toplantısı Düzenledi. DEVA Partisi Kahramanmara...

Karatutlu: “Herhangi bir söz hakkı doğarsa, bırakın Cu...

322. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 322. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dağlara kar yağar, yükselir sesi, Tozar Elif Elif, der Kar...

Saçaklızade İlkokulu’nun “We Grow With Love”isimli etwinning projesi Saçaklızade İlkokulu̵...

Kahramanmaraş Onikişubat Saçaklızade İlkokulu 4.sınıf öğretm...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ