Kahramanmaraş- Elbistan İlçesinde , Elbistan Masa Tenis Şampiyonluğunun ardından Kahramanmaraş’ta gerçekleşen yarışmada da bu dereceyi bir kez daha elde eden, daha sonra Elazığ’da gerçekleşen bölge yarışmalarında ikinci olarak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanan Elbistan Ortaokulu Masa Tenisi Ekibi, Kaymakam Tuncay Akkoyun tarafından makamında kabul edildiler. Minik sporcuları tebrik eden Akkoyun, çeşitli hediyeler ve başarı dilekleri ile ekibe Türkiye Finali morali verdi.

Kahramanmaraş Küçükler Masa Tenisi Şampiyonu olarak Elazığ’da yapılan bölge yarışmasında Kahramanmaraş’ı ve Elbistan’ı başarıyla temsil ederek Türkiye Finallerine katılmayı garantileyen Elbistan Ortaokulu Küçükler Masa Tenisi ekibi Kaymakam Tuncay Akkoyun’u makamında ziyaret ederek, başarının mutluluğunu paylaştılar.

Elbistan Ortaokulu Müdürü Ramazan Ötegen, Beden Eğitimi Öğretmeni ve Takım Hocası Meryem Durmuş ile birlikte sporcu öğrencileri makamında kabul eden Kaymakam Akkoyun ziyaretten ve elde edilen başarılardan dolayı heyeti ve sporcuları kutladı. Kaymakam Akkoyun yaptığı konuşmada,

“Sporcularımızı ve emeği geçenleri içtenlikle kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Sizlerden Sinop’ta 24-26 Mart 2015 tarihlerinde yapılacak olan Türkiye Finallerinde de daha büyük başarılar kazanmanızı temenni ediyorum” dedi.

Gerçekleşen ziyaret ve bilgi alışverişinin ardından sporculara övgüler yağdıran Kaymakam Akkoyun, minik sporculara çeşitli hediyeler vererek, Türkiye Finali öncesi moral verdi.