SYDV 3 Aileyi Ev Sahibi Yaptı

Elbistan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi 3 aileye barınma yardımı kapsamında müstakil ev yapıldı. Elbistan Kaymakamı ve Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Başkanı Tuncay Akkoyun ile Vakıf Mütevelli Heyeti üyeleri Tepebaşı, Çatova (Maraba) ve Beyyurdu Mahallelerinde bulunan ve yapımı tamamlanan bulunan evlerde incelemelerde bulundu.

İhtiyaç sahibi ailelerin sevinçlerinin ve mutluluklarının gözlerinden okunduğu ziyaret incelemelerde Kaymakam ve Vakıf Başkanı Tuncay Akkoyun, ev sahibi olan 3 aile bireyleri ile sıcak ve samimi sohbetlerde bulundu, yaşanan sevince adeta ortak oldu.

Yapılan sohbetlerin ardından yaşanan mutluluğun kendilerini de mutlu ettiğini ifade eden Kaymakam Akkoyun, ihtiyaç sahibi aileleri ev sahibi yapılması konusunda şunları söyledi:

“İhtiyaç sahibi ailelere sosyal devlet olmanın gerekliliğini yerine getirerek yardımlarda bulunuyoruz. Mütevelli heyetimizle yatırımları yerinde incelemek istedik. SYDV’de kayıtlı üç aile müracaat ettikten sonra SYDV de görevli personelimiz incelemeleri yaptılar, bizlerde mütevelli heyeti olarak değerlendirdik ve bu ailelerimize ev yapılmasına karar verdik. Bu yatırımların yerlerine ulaşması beni çok mutlu ediyor. Ailelerin huzurlu, mutlu, sağlıklı bir şekilde oturmalarını diliyorum.”