Milli Eğitim Camiasında çeşitli okul ve kademelerde 22 yıl hizmet sürecinin ardından Şeker Ortaokulu Müdürlüğünden, terfi ederek Muğla-Milas Milli Eğitim Şube Müdürü olarak ataması yapılan Şaban Karakoç için okul idaresi ve öğretmenler veda organizesi gerçekleştirdi. Veda akşamının en unutulmaz ve duygusal anı ise müzik öğretmenlerinden oluşan grubun Karakoç’u türkülerle uğurlaması oldu.

Dile kolay 22 yıl öğretmen ve okul idarecisi olarak milli eğitim camiasının yer alan, acısıyla tatlısıyla aradan geçen süreç sonrasında Elbistan Şeker Ortaokulu Müdürlüğü görevini başarıyla sürdürürken terfi ederek Muğla’nın Milas İlçesi Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atanan Şaban Karakoç için anlamlı, duygusal ve bir o kadar da unutulmaz bir veda programı organize edildi.

Lalezar Restaurantta okul idaresi ve öğretmenler tarafından gerçekleştirilen son buluşmada duygu dolu anlar yaşanırken, programın en duygusal ve anlamlı anı türkülerle veda resitali oldu. Müzik öğretmenlerinden oluşan grubun okuduğu türkülerle oldukça duygulanan Şaban Karakoç, zaman zaman türkülere eşlik ederek, uğurlama buluşmasına anlam kattı.

Okul İdarecisi Alaaddin Türk, başarılı hizmetleri bulunan, sevgi, saygı ve takdirle uğurlanan Şaban Karakoç’a idare ve öğretmenler adına, unutmamak ve unutulmamak temennisiyle plaket verildi. Veda Resitali ve Türkülerle Uğurlanma Programı için okul idaresine ve öğretmen arkadaşlarına teşekkür eden Şaban Karakoç, duygularını:

“Bugüne kadar birçok değerli meslektaşlarımızı vedalarla uğurlamıştık. Bugünde sıra bize geldi. Ayrılık gerçekten zor bir durum. Böylesine güzel ve anlamlı bir organize ile beni onurlandıran okul idaresi ve öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Benden yana tüm haklarım silere helal olsun. Sizlerinde haklarını helal etmesini diliyorum. Birlikte yaşanan ve yaşatılan tüm güzel değerler için herkese en içten teşekkürlerimi sunuyorum” sözleri ile dile getirdi.