Kahramanmaraş’ın etkin ve saygın sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Kahramanmaraş Ticaret Borsası(KMTB), Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun’u makamında ziyaret etti. Anlamlı ziyarette KMTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Duran Balsuyu’da yer aldı. KMTB Elbistan Temsilcisi Salih Küsmüş ise KMTB Heyetine kusursuz bir ev sahipliği yaptı.

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Duran Balsuyu, KMTB Başkan Yardımcısı Ökkaş Karayağlı, KMTB Meclis Başkan Vekili İlyas Çam ve KMTB Genel Sekreteri Ahmet Balbaba’dan oluşan heyet, bir dizi görüşmeler için geldiği Elbistan’da Kaymakam Tuncay Akkoyun’u makamında ziyaret ederek, çeşitli konular hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

KMTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Duran Balsuyu’na ve beraberindeki heyete KMTB Elbistan Temsilcisi Salih Küsmüş ev sahipliği yaptı. Kaymakam Akkoyun, KMTB tarafından yapılan ziyaretin kendisi için önemli ve anlamlı olduğunu ifade ederek, KMTB Başkanı Cansuyu, KMTB Elbistan Temsilcisi Salih Küsmüş ve heyette yer alan diğer yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, başarılar dileğinde bulundu.

Elbistan misafirperverliğinde ve ağırlamada kusursuz bir ev sahipliği üstlenen KMTB Elbistan Temsilcisi Salih Küsmüş ve KMTB Başkanı Ahmet Duran Cansuyu, Kaymakam Akkoyun ile çeşitli konularda bilgi alışverişinde bulunduklarını ifade ederek, Akkoyun’a başarı dileklerinde bulunduklarını dile getirdiler.