İyilik-Der Elbistan Temsilciliği, yarım ve hayırları ile ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. İyilik-Der Elbistan Temsilcisi İdris Göçer, beraberinde gönüllü ve fedakâr ekibi ile zor yolları aşarak  Ekinözü Alıçlı ve Yanıklar mahallesindeki ihtiyaç sahibi ailelere beyaz eşya ve ihtiyaç malzemeleri dağıttı.

Bir süre önce istifa eden ancak başarılı çalışmaları ve etkin konumu nedeniyle istifası yönetim kurulu tarafından kabul edilmeyen İdris Göçer, yeniden başladığı görevine etkili yardım çalışmaları ile devam ediyor. Elbistan dışında da yardım elini uzatan Elbistan İyilik-Der, Ekinözü ilçesinde iyilik ve yardım dağıtmaya başladı.

Yapılan yardım ve iyilik paylaşımları hakkında kamuoyuna bilgilendirmelerde bulunan İyilik-Der Elbistan Temsilcisi İdris Göçer, şu ifadelere yer verdi:

“Teknolojinin yaygın bir şekilde kullanıldığı günümüz Türkiye’sinde Anadolu kadınının elde çamaşır yıkama dönemi tarih olmuştur. Biz İyilik-Der olarak İslam’ın anneye verdiği değer düsturuyla hareket ederek darda ve zorda kalan her bir annenin yanında olacağız. Kötülüklerin hızla çoğaldığı bir zamanda İyilik-Der olarak bizim amacımız yetimlerin, savaş mağdurlarının, sokak çocuklarının, maddi imkânsızlık nedeniyle eğitim öğretimini tamamlayamayanların, kimsesizlerin, darda olanın zora düşenin yanında olmayı hedefleyen alan el veren el arasında köprü olmayı amaçlayan uluslar arası bir yardım kuruluşudur.”