Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde bugün iftar saatlerinde etkin bir konuma sahip bir dermekte sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle Muhammet Ali Pak (29) isimli genç kendi silahıyla intihar ederek canına kıydı. Elbistan’da ünlü bir lokantalar zincirinin sahibinin oğlu olan Muhammet Pak’ın canına kıymasına yakınları ve arkadaş çevresi hiçbir anlam veremezken, hayat dolu ve sporcu bir kişiliğe sahip olan gencin, hayatını böylesine acı bir şekilde sona erdirmesi iş dünyasında ve çevresinde adeta şok etkisi yarattı.

                ELPAK Elbistan Proma Altınşiş Restaurant ve Altınşiş Lokantasının sahibi, Çınar Der Başkanı Akif Pak’ın oğlu Muhammet Ali Pak, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı iftar saatlerinde dernekte kebdisine ait tabancayla intihar etti. Olayın meydana gelmesinin ardından ağır yaralı olarak ambulansla Elbistan Devlet Hastanesine kaldırılan, Muhammet Ali Pak, yapılan ilk müdahalenin ardından Kahramanmaraş Necip Fazıl Kısakürek Hastanesine sevk edildi.

                Başından aldığı ağır yara ile Kahramanmaraş’a sevk edilen Muhammet Ali Pak, sevk halindeyken Göksun yakınlarında hayatını kaybetti. Çevresi, arkadaş grubu ve yakınları tarafından sevilen ve takdir edilen bir yapıya sahip olan talihsiz genci ölümü iş dünyasında ve Elbistan’da büyük üzüntü yarattı. Hayat dolu ve sportmen bir yapıya sahip olan evli ve henüz çocuk sahibi olmayan Muhammet Ali Pak’ın intiharı ile ilgili olarak Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığı çok yönlü soruşturmaya başladı.

                Hayat dolu, renkli ve yardımsever bir kişiliğe sahip olan ve hayatın baharında canına kıyan gencin cenazesi yapılacak otopsinin ardından Elbistan’da toprağa verilecek.