İstanbul’da faaliyet gösteren Kahramanmaraş ve Afşin Derneklerinin Genel Başkanları göreve yeni başlayan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’e ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundular.

İstanbul’da faaliyet gösteren MARAŞ-DER Genel Başkanı Av. Şaban Kurt, AFŞİN-DER Genel Başkanı Ahmet Ardıç, Genel Sekreter Mahmut Gökşen, TÜRKOĞLU-DER Genel Başkanı Cafer Parlak ve NURHAK-DER Genel Başkanı Rüstem Kurt, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’i makamında ziyaret ettiler.

Gurbette yaşayan Kahramanmaraşlıların selamlarını getiren heyet yeni bir dönemin başladığını ve memleketin hak ettiği hizmeti fazlasıyla alması gerektiğini vurguladı. Heyet Gurbette yaşayan Kahramanmaraşlıların yeni Belediye Başkanlarından beklentilerini sunarken Afşin’in kaderini değiştirmeye talip olan Mehmet Fatih Güven’e görevinde kolaylıklar temenni ettiler.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’de İstanbul’da faaliyet gösteren Kahramanmaraş ve Bölge İlçe Derneklerinin Başkanlarını Afşin’de ve makamında ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, karşılıklı bilgi alışverişinin ve görüş paylaşımlarının önemine dikkat çekti. Ziyaretten dolayı teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.