Maden İş EL-AF Şubesi Delege Seçimleri Yapıldı

AEL İşletme Müdürlüğünde gerçekleştirilen Maden İş Sendikası Elbistan-Afşin Şubesi Delege Seçimlerinde, mevcut Başkan Adil Bölükbaşı ve Başkan Adayı Lütfü Yıldız’ın oluşturduğu liste üstünlük sağladı. Diğer aday Tufan Yanar ise delege seçimlerinde istediği sonuca ulaşamadı. Bölükbaşı-Yıldız Güç Birleşimi bin 500 13 oy alırken, diğer aday Yanar 281’de kaldı.

Türkiye Maden İş Sendikası Elbistan-Afşin Şubesi Delege Seçimleri yapıldı. 18 Eylül 2014 Perşembe günü geniş güvenlik önlemleri altında AEL İşletme Müdürlüğünde gerçekleşen seçimlerde, bir süre önce güç birleşimi olarak ortak delege seçimlerine Maden İş EL-AF Şube Başkanı ve Başkan Adayı Lütfü Yıldız, bin 500 13 oy aldı. Diğer aday Tufan Yanar’ın aldığı oy sayısı ise 281 olarak belirlendi.

2 bin 152 oyun bulunduğu seçimlerde toplam bin 794 oy kullanıldı. Kullanılamayan ve geçersiz oy sayısı ise 630 olarak tespit edildi. 125 delege ve 11 tabi delegenin belirlendiği seçimlerin ardından 125 delege henüz tespit edilmeyen önümüzdeki aylar içerisinde Maden İş Sendikası Yönetim Kurulunu ve Üst Kurulu seçecek.

Delege seçimlerini başarıyla tamamlayan ve büyük bir sayı üstünlüğü elde eden Maden İş Sendikası EL-AF Şube Başkanı Adil Bölükbaşı, huzur, barış, mutluluk ve güzel değerlerin hedeflendiği birleşimin ardından iş yeri huzuru ve işçi menfaatleri doğrultusunda güzel bir delege seçimi gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Başarılı, güzel, huzurlu bir ortam için güç birliğine gidildi ve yine huzurlu bir işyeri ve işçi huzuru adına başarılı bir delege seçimi yapıldı. Sonuçların tüm maden işçileri camiasına hayırlı olmasını diliyorum.