Göksun Merkez Yunus Emre İlkokulu öğretmeni Eyüp Karslı tarafından hazırlanan Nasreddin Hoca ile Keloğlan gösterisi büyük beğeni topladı.

Göksun İlçesi’nde  23 Nisan kutlama programı kapsamındaki ikinci tören  Belediye İş Merkezi Meydanında yapıldı. Burada ki törene; Kaymakamımız Ali Hamza Pehlivan, Askerlik Şubesi Başkanı ve Garnizon Komutanı V. Ast. Oğuzhan Ekşi, Göksun Belediye Başkanı Yrd. Doc. Ramazan Hurç, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Güven, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tören, Kaymakamımız Ali Hamza Pehlivan, Askerlik Şubesi Başkanı Ast. Oğuzhan Ekşi, Göksun Belediye Başkanı Yrd. Doc. Ramazan Hurç’un halkın ve öğrencilerin bayramını kutlaması ile başladı.

Yunus Emre İlkokulu öğretmeni Eyüp Karslı tarafından hazırlanan Nasreddin Hoca ile Keloğlan gösterisi büyük beğeni topladı. Eşeği üzerinde tören alanına gelen Nasreddin Hoca, öğrencilerin bayramını kutlayarak Türk Bayrağı, çikolata ve kitap dağıttı. Kitap okumanın önemi hakkında mesajlar veren Nasreddin Hoca, protokol üyelerine kitap hediye etti. Göksun Kaymakamımız Ali Hamza Pehlivan’ın başlatmış olduğu “Yol Arkadaşın Kitap Olsun” kampanyası ile “Kitap Okuma Yarışması”nın kendilerini çok mutlu ettiğini, kitabın en iyi arkadaş olduğunu dile getirerek, bütün çocuklara sürekli kitap okuma çağrısında bulundu.

Tören, öğrenciler tarafında okunan şiir ve yapılan gösterilerin ardından yıl içerisinde çeşitli dallarda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrenci ve öğretmenlere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.