30 Haziran 2013 Pazar günü Yantepe köyünde gerçekleştirilecek olan Göksun Çerkes Şenliği çalışmaları son aşamada.

Amacı Çerkes örf adet ve geleneklerini yaşatmak, birliktelik ruhunu sağlamak olan Göksun-Yantepe Köyü Çerkes Şenliğine Adige Cumhuriyeti Maykop’tan ses sanatçısı Dzibe Fatime Dzibova ve daha birçok sanatçı katılacak.  Şenlikte binlerce Çerkes bir araya gelerek yapılacak etkinliklerle Çerkez kültürünü yaşatacak.

30 Haziran 2013 Pazar günü Göksun Yantepe Köyünde Saat: 13.00’te Festival Alanının Konuklara açılarak  tanışma sağlanacak ve  Stand ziyaretleri gerçekleştirilecek. Saat 20.00’ye kadar mahalli düğünler icra edilecek ve saat: 20.00’ de Sanatçı Sahne Yönetmeni İshak Akbay’la Sahne Programları başlayacak.

Ankara Çerkes Derneği “ELBRUZ” Halk Dansları Topluluğu nefesleri kesen gösterisini sunacak. Bu gösterinin peşinden Folk Ethnica ve Sanatçı Seda Özdemir Sahne alacak. Ses Sanatçısı Sedat Sezan ve ardından İskenderun “EMEF” Müzik Grubu davetlilere güzel ve anlamlı anlara yaşatacak.

Göksun Çerkes Şenliğine Adige Cumhuriyeti Maykop’tan katılan ses sanatçısı Dzibe Fatime Dzibov’nın konserinin bitiminde Ses Sanatçısı Azmi Toğuzata yeteneğini gösterecek.

Göksun- Yantepe Köyü Çerkes Şenliği çeşitli Sürprizlerle gecenin ilerleyen saatlerinde son bulacak.