Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt, Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Afşinli Hemşerimiz Funda Kocabıyık’a unutulmaz bir nostaljik jest yaptı. Elbistan ziyaret programı sonrasında Pınarbaşı Kale Restaurant&Kafede onuruna verilen özel davete katılan Kocabıyık’a Elbistan Milli Eğitim Müdürü Bayazıt ilkokul döneminde çekilen fotoğrafı hediye edildi.

Aslen Afşinli olan ve ilkokul döneminde Elbistan’da eğitim gören Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Afşinli Hemşerimiz Funda Kocabıyık, Elbistan ziyaretinde unutulmaz bir sürprizle karşılaştı. Elbistan ziyaretinde çeşitli inceleme ve denetlemelerin ardından Pınarbaşı Kale Restaurant&Kafede onuruna verilen davete katılan Kocabıyık’a ilkokul 3. sınıfta çekilen fotoğrafı çerçeve içinde sunuldu.

Nostaljik sürpriz karşısında oldukça şaşıran ve duygulanan Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Funda Kocabıyık, “Hemşeriden Hemşeriye Nostaljik Jest” olarak yorumlanan düşünce karşısında Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt’a teşekkür etti.