Türkiye Bölgesel Amatör Lig 3. Grupta mücadele eden Elbistan Spor, ilk yarının son maçında evinde ağırladığı Gaziantep Şehit Kamil Belediye Spor ile golsüz biten maçta 1 puana razı oldu. Aynı puanda olan 2 takımın denk mücadelesinde gol sesi çıkmadı ve taraflar 1’er puanla sıralamalarındaki yerlerini korudular.

Elbistan Şehir Yeni Stadında saat 13.30’da karşı karşıya gelen Elbistan Spor ile Gaziantep Şehit Kamil Belediye Spor maçından gol sesi çıkmadı. Genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçı Yozgat Bölgesinden Emre Eser, Ali Can Alp ve Hasan Daşçı üçlüsü yönetti.

İlk yarının son maçında taraftarlarına 3 puan hediye etmek isteyen Elbistan sporlu futbolcular, beklenen futbolu sergileyemedi. Eline geçen birkaç pozisyonda ise golü bulamadı. Gaziantep Şehit Kamil Belediye Spor ise, 1 puana razı bir futbolla istediğini elde etti ve istediğini aldı.

Puanların paylaşıldığı maçtan sonra Elbistan Spor 12 maçta topladığı 14 puanla 8. sıradaki yerini korudu. Taraftarların yoğun ilgi ve sevgi gösterisi gösterdiği Elbistan Spor, başarılarını ve ümitlerini ikinci yarıya bıraktı.