Şûrâ Der İyilik Mutfağının En Güzel Pastasını SeçtiEn Güzel Pasta: ‘Yanardağ’

              Şûrâ Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Elbistan Şubesi Kadın Kolları tarafından gerçekleştirilen “İyilik Mutfağı En Güzel Pasta Yarışması” büyük ilgi gördü. Birbirinden güzel ve özenle hazırlanan pastaların yer aldığı yarışmada Betül Köşker’in hazırladığı “Yanardağ” adı verilen pasta açık ara puanla birinci oldu.

                Şûrâ Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Elbistan Şubesi ilginç ve güzel bir organizeye ev sahipliği yaptı. Bayanlar tarafından özenle hazırlanan birbirinden güzel pastaların en güzelini seçmek için jüri üyeleri oldukça zorlandı. 10 pastanın yer aldığı “İyilik Mutfağı En Güzel Pasta Yarışması” heyecanlı anlarında yaşanmasına sahne oldu. 5 kişilik jürinin yaptığı seçimler sonrasında; birinciliği Betül Köşker “Yanardağ” isimli pastasıyla elde etti. İkincilik ise Hatice Türk ve Merve Altıntop arasında paylaşıldı. İyilik Mutfağı En Güzel Pasta Yarışmasında ise Meryem Pak üçüncü oldu.

                Çekişmeli ve oldukça heyecanlı geçen yarışma sonrasında ilk üç dereceyi elde eden bayan yarışmacılara Şûrâ Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Elbistan Şubesi Kadın Kolları Başkanı Fazilet Sevinç tarafından çeşitli ödüller verildi. Yarışmada jüri üyesi olarak görev alan bayanlara ise günün ve yarışmanın anısına hediyeler takdim edildi.

                Şûrâ Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Elbistan Şubesi Kadın Kolları Başkanı Fazilet Sevinç, 25 yıldır Elbistan’da faaliyetler içinde olduklarını belirterek, İyilik Mutfağı En Güzel Pasta Yarışması” hakkında yaptığı değerlendirmelerde şu ifadelere yer verdi:

                “İnsan olabilmenin en önemli özelliği ve güzelliği verebilmek ve paylaşabilmektir. Yapılan bu yarışma ile yardımlaşma, dayanışma ve değerleri paylaşma ruhunun gelişmesine katkı sağladığımız inancındayım. Yarışma ile birlikte ikram edilen birbirinden güzel pastaların ikramıyla elde edilen geliri yine anlamlı paylaşımlar sağlayacağız. Paylaşımlarda bir damla su kurur ama birçok damla su sel olur. Bayan yarışmacılarımıza, bayan jüri üyelerimize ve katılımcılara teşekkür ediyorum.”

                Güzel sahnelere sahne olan “İyilik Mutfağı En Güzel Pasta Yarışması” sonrasında tüm yarışmacı ve katılımcılar günün anısına kameralara hatıra pozu verdiler.