MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, Elbistan Sivaslılar Derneği’ni (ELSİVDER) ziyaret ederek, projeleri hakkında bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ELSİVDER Başkanı Yaşar Sarıkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Abdullah Paksoy’a başarılar diledi. ELSİVDER Paksoy’a Sivas spor forması hediye ederek özel jestte bulundu.

30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimlerde MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı olan ve seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Abdullah Paksoy, yoğun programlar içerisinde sivil toplum kuruluşlarını ziyarete devam ediyor. Elbistan Sivaslılar Derneğini ziyaret eden MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, Dernek Başkanı Yaşar Sarıkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından sıcak ve samimi ilgiyle karşılandı.

MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, ELSİVDER Başkanı Sarıkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri ile diğer katılımcı üyelere Elbistan’a hizmet konusunda projeleri anlattı ve Elbistan’ın daha yaşanabilir kent olması yönündeki konuları dile getirdi. Ziyaretin özel anılarından biri ise Paksoy’a Sivas Spor formasının hediye edilme anı oldu. Ayrıca Sivas’ı anlatan özel bir CD armağan edildi.

Yapılan görüşme ve bilgi paylaşımlarının ardından ELSİVDER’liler üzerine Sivas Spor formasını giyen Paksoy, günün anısına Sivaslılar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.