Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Proma Altınşiş Restaurant&Kafede öğretmenlere yönelik özel bir eğlence programı organize etti. Birlik, beraberlik ve güzel değerlerin yansıtılması adına gerçekleşen organizede öğretmenler ve milli eğitim camiası stres ve dertlerden uzak, neşe ve mutluluğa yakın görüntüler sergiledi. Özel birlikteliğe okul müdürleri, öğretmenler ve milli eğitim camiası personeli katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik’in ev sahipliğinde gerçekleşen güzel organizede; Elbistan Adli Yargı Adalet Komisyonu ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Koçal, Garnizon Komutanı Kur. Bnb. İbrahim Yazıcı ve eşleri yer aldı. Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik günün ve organizenin anlam ve önemine değindiği konuşmasında, öğretmenlik mesleğinin önemine ve kutsallığına değinerek, öğretmenleri önemsediklerini ifade etti. Eğitim öğretim döneminde başarılar dileğinde bulundu.

Yoğun ilgi gören organizeye yaklaşık 600 kişi katılırken öğretmenlerden oluşan orkestra ve solistler geceye ayrı bir değer ve renk kattı. Özellikle müzik öğretmenlerinin söylediği duygusal şarkılarla davetliler mest olurken, hareketli türkülerle hep birlikte coştular.