Maraşta Haber
Maraşta Haber

Elbistan’da Bayram Tadında Bir Bayram Yaşandı

Kurban Bayramı, Elbistan’da tadında yaşandı. AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal’ında bulunduğu kutlamalar Elbistan Polisevinde gerçekleşti. Bayramlaşma programına ilçe protokolünün yanı sıra; siyasi parti temsilcileri, belediye başkanları, belediye başkan aday adayları ve sivil toplum örgüt temsilcileri katıldı. Kaymakam Tuncay Akkoyun, huzur içinde bayram yaşamanın mutluluğuna değinirken, Ünal, “Kurban Bayramı bizim öfkemizi, nefretimizi, kinimizin ve […]

Elbistan’da Bayram Tadında Bir Bayram Yaşandı

15 Ekim 2013 - 19:54A+A-

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !

Kurban Bayramı, Elbistan’da tadında yaşandı. AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal’ında bulunduğu kutlamalar Elbistan Polisevinde gerçekleşti. Bayramlaşma programına ilçe protokolünün yanı sıra; siyasi parti temsilcileri, belediye başkanları, belediye başkan aday adayları ve sivil toplum örgüt temsilcileri katıldı. Kaymakam Tuncay Akkoyun, huzur içinde bayram yaşamanın mutluluğuna değinirken, Ünal, “Kurban Bayramı bizim öfkemizi, nefretimizi, kinimizin ve düşmanlığımızın bir kenara bırakıldığı ve arınmamız gereken bir bayramdır” dedi.
Elbistan Polisevinde gerçekleşen Kurban Bayramı Kutlama Programına; AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Ekinözü Kaymakamı Fatih Gül, Elbistan Garnizon Komutan Vekili J. Üstğm. Onur Keysan, Elbistan Belediye Başkanı Av. Durmuş Küçük, Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, Elbistan Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Bülent Belli, Elbistan Emniyet Müdürü Barış Murat Başol, AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, CHP İlçe Başkanı Naci Göçmen, MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, BBP Elbistan İlçe Başkanı İbrahim Kılınç, Askerlik Şubesi Başkanı Üstğm. Uğur İnce, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürü Süfyan Emiroğlu, Doğan Belediye Başkanı ve AK Parti Elbistan Belediye Başkan Aday Aday Adayı Cengiz Mezdeği, Demircilik Belediye Başkanı Ali Ekber Tepe, Akbayır Belediye Başkanı Tahsin Öztunç, B. Yapalak Belediye Başkanı Yusuf Kılınç, İğde Belediye Başkanı Hüseyin Marangoz, Izgın Belediye Başkanı Ömer Çolak, Söğütlü Belediye Başkanı Ramazan Yüce, Karaelbistan Belediye Başkanı Miktat Er, Bakış Belediye Başkanı Kamber Yurdakurban, AK Parti Ekinözü Belediye Başkan Aday adayı Hüseyin Aslan, oda, dernek ve sendika temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda daire müdürleri yer aldı.
Sıcak, samimi ve güzel bir atmosferde gerçekleşen bayram kutlamasında ktılımcılara ve kamuoyuna yönelik değerlendirmelerde bulunan Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, dini bayramların önemine vurgu yaparak şunları söyledi:
“Kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarımızın çok kıymetli temsilcileri ve vatandaşımızın katılımıyla güzel bir bayramlaşma töreni organize ettik. Umut ediyoruz birlik beraberlik içerisinde, huzur içerisinde, sağlık içerisinde bir bayram geçiririz.
Elbistanımızda yaşayan bütün vatandaşlarımıza hayırlı bir bayram diliyorum. Kazasız belasız bir bayram diliyorum. İnşallah bayram seyahatlerinde de daha dikkatli olursa vatandaşlarımız bu güzel günler acıya dönüşmez. Sayın Grup Başkan Vekilimiz, Sayın Kahramanmaraş Milletvekilimize de ilçemize teşviklerinden bayram törenimize teşviklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hayırlı bayramlar diliyorum.”
Daha sonra bayram kutlaması ile birlikte değerlendirmelerde bulunan AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal şu ifadelere yer verdi:
“Öncelikle tüm hemşerilerimin Kurban Bayramını kutluyorum. Bayramlar birliğin, beraberliğin, kardeşliğin, dostluğun ve barışlığın simgesidir. Özellikle Kurban Bayramı bizim öfkemizi, nefretimizi, kinimizin ve düşmanlığımızın bir kenara bırakıldığı ve arınmamız gereken bir bayramdır. Dolayısıyla bugün bayramın ruhuna uygun olarak bütün siyasi partilerimiz, bütün bürokrasi bugün bir araya geldi. Burada birlik beraberlik oluşturduk. Çünkü şehirlerin en çok ihtiyaç duyduğu şey o şehrin evlatlarının o şehri ayağa kaldırmak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmasıdır.
Zaten siyasetinde amacı hizmet değil mi? Dolayısıyla bugün herhangi farklı bir siyasi partiye mensup olup olmamak üzerinden değil, bugün bu şehre ait olmak, bu şehirli olmak onun için tekrardan birlik beraberlik olmak için bugün bir aradayız. Bu duygularla bütün hemşerilerimin bayramını kutluyorum. Yarında inşallah Kahramanmaraş Merkez’de bayramlaşmamız olacak. Bugün burada baba yurdumuz da bahçemizde doğduğumuz yerde kurbanımızı kestik. Ailemizle, akrabamızla, dostlarımızla bayramlaştık. Bu duygularla bütün hemşerilerimin bayramını kutluyorum.”
Diğer yandan bu bayram kutlamasında, daha önceki programlarda yer alani emniyet, huzurevi, cezaevi ve şehit ailelerini ziyaretleri yer alırken, bu bayram programında yer almaması dikkat çekti. Olumlu ve güzel geçen kutlama programında Mahir Ünal, siyasi parti temsilcileri ile de bire bir sohbet ederek, kendisine Elbistan ve ülke geneli siyaseti ve iktidar icraatları hakkında bilgiler aktrdı, soruları yanıtladı.

DSC_0577 DSC_0579 DSC_0582 DSC_0583 DSC_0600 - Kopya DSC_0605 - Kopya

Kahramanmaraş'ın güncel haberlerini Google News'ten takip edin !
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
İyi ki Varsın Cumhuriyet İyi ki Varsın Cumhuriyet

Cumhuriyet’in Kuruluşunun 95. Gurur Yıldönümü Elbistan İlçesinde Coşkuyla Kutlandı Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. gurur yılı a...

“Elbistan Yaşanmaz Hale Gelir” “Elbistan Yaşanmaz Hale Gelir”

Hayatı ve Doğayı Koruma Platformu Kurulması Düşünülen Termik Santraller Hakkında Bölge Halkından Destek İstedi ve Uyardı : “Elbistan Ya...

Ülkücü Şehitler Anıldı Ülkücü Şehitler Anıldı

Elbistan Ülkü Ocakları, her yıl geleneksel olarak organize ettiği “Ülkücü Şehitleri Anma Günü” için kapsamlı bir programı yoğun katılım...

Hep Böyle ES: 1-0 Hep Böyle ES: 1-0

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grupta mücadele eden Elbistan Spor, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçta, konuk ettiği Sakıcı İnş...


BU HABER HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTMEK İSTER MİSİNİZ?(Yorum Yok)

SON EKLENEN HABERLER
Halkoyunları gösterileriyle ilgi odağı oldular Halkoyunları gösterileriy...

Kahramanmaraş/Onikişubat Yıldırım Bayazıt İlkokulunda 23 Nis...

Nirvana Cafe Ilıca da hizmete hazır Nirvana Cafe Ilıca da hiz...

Kahramanmaraş’ ta  Onikişubat ilçe merkezinden 66 kilo...

Ilıca İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yoğun ilgi oldu. Ilıca İlkokulunda 23 Nisa...

Onikişubat Ilıca İlkokulunda  kutlanacak olan “Büyük Önder A...

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku içinde kutlandı. Kahramanmaraş’ta 23...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milletinin b...

Kahramanmaraş’ta Temsili İl Milli Eğitim Müdürü Esma Gizem Akçadağ Kahramanmaraş’ta Te...

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, 23 Nisa...

Ilıca Yeniyapan Ortaokulunda 23 Nisan Bayramı Coşkusu Ilıca Yeniyapan Ortaokulu...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Türk Milleti...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Sonuçlandı Kahramanmaraş’ta ŞAGO Mat...

Onikişubat ilçesinde 23 okulun ve toplamda 69 öğrencinin kat...

324. Fasl-ı muhabbet Atışma dörtlükleri 324. Fasl-ı muhabbet Atış...

1 Dünya handır İnsana, yolcular gelip geçer Kimi bahtı güzel...

Kahramanmaraş’ta ŞAGO Matematik Yarışması Düzenlendi Kahramanmaraş’ta ŞA...

Kahramanmaraş / Onikişubat Şehit Ahmet Gülbahar  Ortaokulu M...

MEB AKUB “doğada arama kurtarma eğitimi” gerçekleştirdi. MEB AKUB “doğada ar...

Kısa adı MEB AKUB olan, Milli Eğitim Bakanlığı Kahramanmaraş...

FOTO GALERİ
YAZARLAR HABERLERİ
VİDEO GALERİ