Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesislerini gezen Kaymakam Tuncay Akkoyun ve ilçe protokolü, Ceyhan kıyısında bulunan tesise adeta hayran kaldılar. , İl Meclis Üyesi Ali Demir ve AK Parti İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca’nın yer aldığı misafir grup, Ceyhan kıyısında Elbistan gündem Haber objektiflerine günün anısına poz verdiler.

Elbistan Belediyesi tarafından Köprübaşı Köprüsü yanında bulunan ve Halk Ekmek Fabrikası bitişinde inşa edilen Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesisleri, ilçe protokolü tarafından ziyaret edildi. Görkemli mimarisi ve usta işçiliği ile aynı zamanda çay bahçesi bulunan ve kışlık bölümü ile de çok amaçlı kullanıma açık olan tesisleri gezen Kaymakam Tuncay Akkoyun, Ceyhan Nehrinin kıyısında yaşanan güzelliklere şahit oldu.

Komutanı Kur. Bnb. İbrahim Yazıcı, Belediye Başkan Vekili Baba Çatalbaş, Emniyet Müdürü Barış Murat Başol, Askerlik Şubesi Başkanı Üstğm. Uğur İnce, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, İl Meclis Üyesi Ali Demir’in yer aldığı tesis ziyaretinde, Kaymakam Akkoyun, Ceyhan Nehrinin kıyısında doğal ortamda manzaranın tadını çıkarırken çalışmaları başarılı ve yerinde buldu.

Beraberindeki ziyaretçi grubu ile daha sonra kışlık bölüme geçen Kaymakam Akkoyun, özenle inşa edilen Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesislerinin, Elbistan’a yakışan bir mekan olduğunu ifade ederek, ilçenin güzel bir değere sahip olduğunu vurguladı. Günün anısına Elbistan Gündem Haber objektifine hatıra pozu veren Kaymakam Akkoyun ve beraberindeki heyetin yaşadığını bu güzel anı “Gemi Güvertesi Değil Ceyhan Kıyısı” şeklinde yorumlandı.