Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) yeni dönem hizmet hamlelerine başlıyor. Yani yapılan seçimlerin ardından yeni kadro ve yeni yönetim ile güven tazeleyen ETSO Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe’yi makamında ziyaret, planlar, yatırımlar ve OSB hakkında bilgiler aktardı.

Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Paksoy, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerinde oluşan bir heyet Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe’yi makamında ziyaret etti. Yapılan nezaket ziyaretinde Başkan Paksoy, seçimden sonra oluşan yeni yönetim kurulu üyelerini Vali, Kocatepe ile tanıştırdı.

ETSO Başkanı Mustafa Paksoy, seçimler sonrasında belirlenen hizmet ve çalışmalar programını Vali Kocatepe’ye sunarak bilgiler aktardı. 2013-2014 Döneminin başarılı olacağına inandığını ifade eden ETSO Başkanı Mustafa Paksoy, yapılacak kapsamlı ve yeni yatırımlar ile Elbistan Organize Sanayi hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe ise Elbistan Ticaret ve Sanayi Başkanı Mustafa Paksoy, Meclis Başkanı Mehmet Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, yeni yönetime başarılar dileğinde bulundu.